Midlertidigt lukket for henvendelser.

Grundet den store interesse for design selv huse, så har vores eget savværk meldt ud at de ikke kan tage imod flere henvendelser i øjeblikket.
Så snart savværket har gennemført de mange henvendelser, så åbner vi igen op for muligheden for, at du kan få designet/konstrueret dit eget havehuse. 

 

20m2 havehus i træ fra sølundhuse.dk

Finder du ikke lige det du ønsker dig i vores standard sortiment?
Så behøver du ikke længere nøjes eller ændre på vores standard huse.

Du kan enten kigge forbi vores udstilling og så laver vi en 3d tegning sammen med dig ud fra dine ønsker og så fremskaffer vi efterfølgende en pris til dig. Eller du kan tegne en skitse til os og uploade den til os herunder.

Alt vi skal bruge er en plantegning (set oppe fra) hvor du har tegnet de rum du ønsker at have, tegnet vinduer og døre på, skrevet længden og bredde på huset og om du ønsker fladt-tag eller saddel-tag. Du er også mere end velkommen til inkludere alle andre ønsker du måtte have til annekset.

Vi gør opmærksom på at vi kun producere det rå hus, altså uden isolering, el vand eller varme. Huset er ikke et helårshus, men tiltænkt som gæstehus, som kolonihavehus eller som havehus.  Et tilsendt tilbud er gyldig i 30 dage efter modtagelse. Ønsker du tilbuddet forlænget så kontakt os endelig.

 


tegn dit eget havehus eller anneks

 
Her er et eksempel på en
skitse fra en tidligere kunde:
Grundtegning / skitse på anneks fra Sølund Huse
 
 
For inspiration har vi lavet dette galleri: