Chat with us, powered by LiveChat
Almira 6 kantet pavillon fra Sølund Huse

Hyggehjørne i den lille have

27. maj 2021 Ingen svar

På trods af en lille grund har Bente og Ib fra Horsens fundet et passende hjørne til en pavillon i det grønne. Den forlænger sæsonen og er et samlingssted til hygge og samvær.

Parret har snakket om at få en havepavillon i et par år. For selvom haven ikke er den største, har de fundet en plads, der passer lige til formålet.

Almira 6 kantet pavillon fra solundhuse.dk
Bente og Ib har valgt en 6 kantet pavillon, Almira, på 8 m2, da den lige nøjagtigt kan være i hjørnet af deres have.

Almira 6 kantet pavillon fra sølund HusePavillonen har fint plads til at Bente og Ib også kan invitere gæster med til en kop kaffe i det grønne. 

”Vi har kun 485 m2 have, hvor der i forvejen også står en carport, så den måtte ikke være for stor. Den her passer fint til en mindre have. Og vi kan sagtens sidde seks personer i den,” siger Ib.

”Vi har haft sommerhus. Det her er ikke en erstatning, men lidt derhenad,” siger Bente.

Det er meningen, at Bente og Ib vil bruge den ny pavillon til at forlænge sæsonen, så de kan være mere i haven både forår og efterår.

”Vi sætter os herud, når vejret er for godt til at sidde inde. Vi nyder at sidde herude i fred om aftenen. I går aftes var solen ildrød. Vi lytter til fuglene – det er så hyggeligt,” siger Bente.

6 kantet pavillon Almira fra Sølund Huse
Bente og Ib nyder den grønne udsigt til alle sider.

I grønne omgivelser

Pavillonen passer lige på hjørnet af parrets grund og er omgivet af det grønne til alle sider. Busken foran skulle have været fjernet men fik lov at blive stående, fordi den både skærmer og giver hygge, som Bente siger.

Og pavillonen i det grønne hjørne er også blevet samlingssted, når børnebørnene er på besøg:

”De nyder også at være herude. Så sidder de og tegner og laver kreative ting. Og så får vi alle sammen frokost herude,” siger Bente.

Almira 6 kantet pavillon fra solundhuse.dk
Pavillonens vinduer kan tippe, så der er mulighed for hele tiden at få frisk luft ind.

Almira 6 kantet pavillon fra solundhuse.dk
Højt til loftet i træpavillonen. 

OBS: Bente og Ib har valgt at fjerne et bjælkelag fra den originale konstruktion hele vejen rundt, så pavillonen er blevet en smule lavere end originalt. 

Flere pavilloner
Er du på udkig efter en havepavillon?
Du kan finde den 6 kantede pavillon Almira og andre modeller herunder.

Mere inspiration 
Vil du løbende modtage inspiration om havehuse, pavilloner, shelters og... ? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsmail herunder.

Skrevet af.
Line