Maggi 1a fra Sølundhuse brugt p 2017.solundhuse.dk og som et byg selv projekt på redskabshus.dk

Sådan bygger du et hus fra Sølund

Byg selv

Det behøver ikke være kompliceret at bygge dit eget hus. Vores huse fungerer som elementhuse i store samlesæt eller som bjælkehuse, hvor alt er skåret til og blot skal samles.

Elementhusene består af hele elementer,  som blot skal sættes sammen. Bjælkehusene består af individuelle bjælker, som  blot bliver monteret ovenpå hinanden ved hjælp af et kliksystem. Kliksystemet fungerer på en sådan måde, at alle bjælker er monteret med fjeder og et rille (not), som simpelthen klikkes sammen, idet de stables oven på hinanden.

www.redskabshus.dk kan du læse og se den komplette guide og video om, hvordan du starter dit byg-selv-projekt, og hvordan et sådant bjælkehus bliver bygget. Vejledningen indeholder alt fra  valg af fundament til  opstilling af huset, samt montering af tag og tagpap. Huset vi indsamler er et Maggi 1 A redskabshus, og du kan se mere om dette hus her. Fremgangsmåden for samlingen af dette hus kan overføres til alle vores andre bjælkehuse. 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration