Om os

En særlig familie

Sølund Huse er en familieejet virksomhed med en udpræget kærlighed for træ. Vores håndværkstraditioner går to årtier tilbage og er kendetegnede ved en særlig passion for kvalitet. Vores grundige arbejde med træhuse er båret af, at vi er fagfolk til fingerspidserne. Vi har en meget speciel tilgang til det at drive virksomhed. Vi sælger ikke huse – men oplevelser. Og vi gør det med stolthed og glæde - Hver gang.                                                                                                            

Vi er Sølund Huse

En passion for træ

Træ er organisk, det kræver stor respekt og kyndighed at arbejde med materialet. Vi samarbejder med nogle af Nordeuropas førende fagfolk. Savværker, der gennem årtier har udført stolt snedkerhåndværk med respekt for naturen og naturens materialer. For vi ved, at det at arbejde med træ forpligter.

Vi udvælger selv alt vores træ, derfor er vores huse af særlig høj kvalitet. Både i forarbejdning af råtømmer og i den færdige håndværksmæssige finish. Vi elsker det. Den bløde fornemmelse af overfladen, når du forsigtigt lader hånden følge træets årer. Smukkere bliver det ikke.

Et besøg værd

Sølund Huse har et af Danmarks største udstilling af pavilloner, havehuse, redskabshuse, garager og legehuse. Kom og besøg udstillingen, der er altid åben. Vi er klar med rådgivning i udstillingen på hverdage 8.00-16.00, fredage 8.00-14.00 og lørdage 10.00-14.00.

Vi har Danmarks største udstilling af træhuse til haven. Kig forbi og oplev mere end 60 huse udstillet - så det er muligt at få et godt indtryk af vores kvalitet.

Have pavillon fra Sølund huses udstilling i hovedgaard

Ikke bare en netshop

Sølund Huse er en fysisk forretning med udstilling, lager og administration ved Hovedgård. Sølund Huse har et af Europas største distributionslagre med over 500 huse på lager. Vi kan derfor levere en stor del af vores sortiment inden for ganske få dage. Sølund Huse distribuerer huse til Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, Island og Grønland.

Materiale fra solundhuse.dk må ikke anvendes uden godkendelse.

Sølund huse - Vores lager

Den korte historie om Sølund Huse

I artiklen her kan du læse mere om familievirksomheden Sølund Huse - om hvordan det hele startede og om, hvad der driver de to generationer i det daglige arbejde med træhusene. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere. 

Vi glæder os til at se eller høre fra dig.

De venligste hilsner
Alle os fra Sølund Huse

Sjov billede Far og Søn beskåret- Sølund Huse
Jørgen Nielsen Sølund Huse

Jørgen Nielsen

Direktør og rådgiver
75662875
info@solundhuse.dk

Birgit Møller Sølund Huse

Birgit Møller

Direktør og administration
28442875
bm@solundhuse.dk

Mads Nielsen Sølund Huse

Mads Nielsen

Marketingansvarlig
28347117
mn@solundhuse.dk

Lene Børgesen Sølund Huse

Lene Børgesen

Content Manager
29433589
lb@solundhuse.dk