Om os

hjemmeside - havehus - sølund huse - bjælkehus - bjælkehytte

Naturen har gjort sig umage med at skabe de allerbedste materialer. Det forpligter. Vi gør os umage med hvert eneste hus.

Herning 2012 Sølund Jørgen og Gitte2 Familie billed - Om os

En særlig familie

Sølund Huse er en familieejet virksomhed med en udpræget kærlighed for træ. Vores håndværkstraditioner går to årtier tilbage og er kendetegnede ved en særlig passion for kvalitet. Vores grundige arbejde med træhuse er båret af, at vi er fagfolk til fingerspidserne. Vi har en meget speciel tilgang til det at drive virksomhed. Vi sælger ikke huse – men oplevelser. Og vi gør det med stolthed og glæde. Hver gang.                                                                                                            

 

 En passion for træ

Træ er organisk, det kræver stor respekt og kyndighed at arbejde med materialet. Vi samarbejder med nogle af Nordeuropas førende fagfolk. Savværker, der gennem årtier har udført stolt snedkerhåndværk med respekt for naturen og naturens materialer. For vi ved, at det at arbejde med træ forpligter.
Vi udvælger selv alt vores træ, derfor er vores huse af særlig høj kvalitet. Både i forarbejdning af råtømmer og i den færdige håndværksmæssige finish. Vi elsker det. Den bløde fornemmelse af overfladen, når du forsigtigt lader hånden følge træets årer. Smukkere bliver det ikke.

Pavilloner - Sølund Huse - kvalitet - bedste - udstilling - Om os

 Et besøg værd

Sølund Huse har et af Danmarks største udstilling af pavilloner, havehuse, redskabshuse, garager og legehuse. Kom og besøg Udstillingen, der er altid åben
Vi har dog kun bemanding efter aftale.
Vi har ca. 45 huse udstillet, og især vores legehusudstilling er et besøg værd. se alle vores legehuse i vore indendørs børneby. Du er også meget velkommen til at ringe hvis du vil høre mere om os.

Ikke bare en netshop

Lager - Sølundhuse - Om OsSølund Huse er en fysisk forretning med Udstilling, Lager og Administration ved Hovedgård. Sølund Huse har et af Europas største distributions lager med over 500 huse på lager. Vi kan derfor leverer en stor del af vores sortiment inden for ganske få dage.
Sølund Huse distribuerer huse til Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, Island og Grønland.

Materiale fra solundhuse.dk må ikke anvendes uden godkendelse.