Anja Henriette 7 vinduer 14m2 pavillon fra Sølund Huse
Her er nogle billeder af vores dejlige pavillon. Tusind tak for råd og vejledning i forbindelse med opsættelsen af den.
Søren og AnjaEjer Henriette med 7 vinduer
Lille Otto fra solundhuse.dk billede indsendt af Marie
Så er der blevet grønt og hyggeligt omkring legehuset
MarieEjer af Lille Otto
Legehus lille amanda fra www.solundhuse.dk indsendt af Camilla
Så blev legehuset helt færdigt! Han har indrettet sig med legekøkken, spejl, knage til tøj, madras på hemsen, lampe i loftet, knage til fluesmækkeren og bord m/stole til. I dag fik vi sat blomsterkasserne op og han har selv valgt blomsterne og jordbær til blomsterkasserne. Han hygger sig med sine legekammerater i huset, det er virkelig et hit, så dejligt! Bedste hilsner familien Emig
LarsEjer af Maggi 1B
Maggi 1 B redskabsskur fra Sølundhuse.dk billedet er indsendt af vores kunde Lars
Så blev vores Maggi 1B til et lille strandhus på Nordkysten. Super nemt at samle og kvaliteten er godkendt. Mvh. Lars
LarsEjer af Maggi 1B
Pavillon Magrethe fra Sølund Huse indsendt af vores kunde
Min dejlige oase, hvor der læses, høres god musik, mediteres og hygges med kaffe/the
LineEjer af Magrethe pavillon
Elsker mit lille sø hus.
MariannEjer af Chloe bjælhehytte
Dette er min datter Freya’s smukke legehus! Alle der går forbi haven, giver lige med en kompliment. Helt klart Tølløses flotteste legehus.
Michelleejer af Lille Marie legehuse
Hej, Jeg syntes lige i skulle have et billede af vores datters legehus, som vi har købt hos jer. Hendes morfar har installeret en trådløs ringeklokken som siger ”kuk-kuk” når man ringer på. Hun er meget glad for sit legehus.
SandieEjer af Lille Peter legehus
Så blev vi også færdige med vores flotte hus. Vi mangler indretningen indvendigt, men nu er det klart til brug og pynter i haven. Datteren på 11 år har overnattet, der 2 nætter i træk. og sønnen på 6 har taget en enkelt nat - indtil videre. Dog er der lidt varmt i huset nu, hvor sommeren endelig er kommet. Vores næsten frikanin nyder at 'vogte' huset som en anden vagthund.
KatjaEjer af Lille Marie legehus
Et billede af vores legehus anno 2016, i mellemtiden er der kommet garage til, som jeg gerne sender billede af, når det igen står smukt som her - i den varme forårssol!! Historien bag; vi havde et legehus, men vores søn ønskede sig brændende et hus med "ovenpå" - vi googlede og fandt JER med flere modeller med "ovenpå", pakkede bilen og gjorde det til en lørdagsudflugt at finde det perfekte legehus, og her står det så!! Nå ja, og så var jublen ikke mindre, da det blev leveret på en KÆMPE lastbil!! Tak for god behandling! PS. Fuglehuset var også en af de vigtigste ting at meddimensionere, i husovervejelserne...
LauraEjer af Lille Marie legehus
Har netop set jeres opslag på Facebook, hvor i efterspørger billeder at jeres fantastiske legehuse, så tænkte, at jeg lige ville sende et billede af vores. Det er den bedste investering vi har lavet til vores have og børnene er vilde med det. Vi anbefaler jer til alle, der overvejer at købe legehus.
LineEjer af Lille Otto legehus
Kære venner! Samtidig med, at vi vil sende jer de bedste ønsker for et godt nyt år, vil vi også udtrykke vor store glæde over vort nye havehus Ingrid/Louise. Vores nabos datter kalder det et prinsessehus. Som I kan se, har vi tre af de fire vinduespartier efter hinanden. Det passer bedst med placeringen i et hjørne af forhaven. Min kone Mai-Britt har malet hele pavillonen. Indvendigt er væggene nu hvide, mens vi nøjes med at oliebehandle det indvendige loft.
JohnniEjer af Ingrid pavillon
Hej igen Jeg har lige ringet og haft en behagelig samtale med jer i forbindelse med at vi mangler en pakke sort shingles til vores garage. Og jeg lovede at skrive en mail med vores adresse til jer. Endnu en gang tak for en super service og et produkt man kun kan være stolt af at eje.
BrianEjer af Garage 600
Tak for det dejlige hus! Mine børn elsker det!
CamillaEjer af Lille Otto
Jeg har nu pakket den bestilte pavillon ud med stor glæde. Det oser jo langt væk af godt håndværk og kvalitet. Ja selv transport indpakning er flot udført så det var let at tage enkelt delene uden resten væltede af pallen. Jeg vil i en hver sammenhæng fremover anbefale Jeres produkter som et alternativ til byggemarkeder mm.
BoEjer af Henriette pavillon
Tak for handlen, vi har samlet og malet og er meget tilfredse med Magrethe.
LailaEjer af Henriette pavillon
Hej. Jeg vil bare sige tak, for yderst god service. I svarer mails tilbage med det samme og jeres chauffør gjorde virkelig alt for at stille legehuset/pakken præcis der hvor jeg ville have det og gjorde det også selvom det var over telefonen det blev beskrevet.
CecilieEjer af Lille Peter legehus
Vores havehus er nu godt tre år, og vi nyder den i fulde drag, det er utroligt at der altid er tørt året rundt trods al den regn, vi vil bare sige at vi er utrolig glade for den, vi har fået syet nogle sider til at læ for vinden efter behov, men det er sjældent de er i brug, da vi så I annoncerede på Facebook, ville jeg da gerne vise jer vores billede, som I er velkommen til at Anvende , hvis det har interesse.
Inger Marie Ejer af Betty pavillon
tak for handel.... feedback: flot og god kvalitet legehus.... på alle måder efter forventninger og meget tilfreds... god hurtig service og enorm hurtig levering.... Meget professionelt set-up og kan bestemt kun anbefale Sølund huse til andre... Flot gået!
MartinEjer af Lille Lone
Hejsa Vi sender hermed lige nogle billeder af vores - nu færdige - pavilion Den bliver flittig brugt, og beundret af mange. Vi er yderst tilfredse med huset, og vil da lige sige tak for en fantastisk behandlig. Der er ikke noget at pege fingre af, og vi anbefaler gerne, hvis nogle skulle have behov for et køb. Pavillonen lever fuldt ud til forventninger, og kvaliteten er i top. Tusind tak og fortsat god sommer
Tina og Kim Ejer af Ingrid
hej med jer vi købte bygningen Claudia hos jer som vi ville sætte sammen til beboelse. jeg syntes at I skulle se hvor nice det er blevet.
Anni KristineEjer af Claudia
Tusind tak for vores dejlig hus !! Vi er MEGA !!! Tifreds !!!!
GillianEjer af Lisette pavillon
Så er garagen malet 1' gang. Vi er glade for den .
OveEjer af garage 300
Her er lidt stemningsbilleder.
Jens Ejer af garage 510
Ja det er blevet et meget hyggeligt hus, men vi vil høre om vi kan tilkøbe et vindue til huset. Findes der nogle der er mindre end det der fulgte med ???
Henrik Ejer af Christina havehus
Ifg. aftale sendes nogle billeder. Håber de kan bruges. Kan godt bruge 5 sorte tagplader mere, hvis det er mulig, til carport.
Svend Sonja 4
Som aftalt i dag og tak for “kuglen”, fremsender jeg hermed billeder.
GunnarEjer af Veronica pavillon
Lige et par billeder, til jeres fri afbenyttelse, fra glade kunder! Vi brugte et par måneder på at male alle delene, inden vi så samlede hytten i sommerferien. Gulvet er isoleret og der er indlagt el, så vi kan forlænge sæsonen med en el-terrassevarmer! Og da vi ved, at en storm vil ramme før eller siden, har vi stormsikret med kæder i fire hjørner, fæstnet til kegleformede betonankre i jorden. Hytten bliver brugt til både afslapning, fest og overnatning!
Inger Ejer af Lisette pavillon
Vi købte i foråret en pavillion hos dig. Her ses det færdige resultat, som vi er meget tilfredse med. Har allerede tilbragt mange timer derude.
KarenEjer af Magrethe pavillon
Jeg lovede dig nogle billeder af huset når det var samlet.
KurtEjer af Pedro bjælkehus
Vi har fået sat garagen op som vi købte hos jer, og omdøbt den til hobbyrum. Taget fik 100mm isolering, porten er isoleret og den er sat på et støbt gulv, masser af olie og maling senere ser det sådan ud som på nedenstående fotos, som vi gerne ville dele med jer.
RenéEjer af garage 470
Vi sender hermed et par billeder af Magrethe, som vi købte hos Jer for et par måneder siden. Nu er huset malet og klar, og fruen tilfreds. Vi vil blot sige at vi synes vi fik et godt produkt, og som virkede, de småproblemer der opstod, var forårsaget af os selv, så vi synes vi har fået en god vare til en fornuftig pris.
Torben Ejer af Carmen pavillon
Vi lige sige tak for handlen. Her er resultatet.
MartinEjer af Lille Peter
Lige et lille billede af vores pavillon som ses har jeg valgt en anden drypnæse i zink det syntes jeg tager sig bedre ud samt plank som skørt. Vi er tilfredse med huset og betjeningen hele vejen igennem
MichaelEjer af Veronica pavillon
Hej, ville lige benytte lejligheden til at sige for det meget fine legehus vi har købt af jer med et lille billede, I kan tro det skaber glæde i det lille hjem. Mvh Louise og Rasmus
Louise og Rasmus Ejer af Lille Otto
Hej, Synes lige du skal se det flotte resultat, selvom der lige mangler en detalje ved taget. Vi er rigtig tilfredse og glædes over den hver dag.
GretheEjer af Henriette pavillon
- meget glad for Pavillonen , allerede brugt meget .
FinnEjer af Carmen pavillon
Hermed sender vi jer et par billeder af det færdige resultat af pavillon Margrethe 7. Vi har dog lavet et par ændringer ved taget, men vi er meget tilfredse med resultatet, og vi har haft flere henvendelser og besøg af folk der var interesseret.
Torben Ejer af Margrethe Havepavillon
Mange tak Du kan se på vedhæftede billede hvor fint det er blevet.
Dennis Ejer af Lille Otto Legehus
Som lovet et billede af vores dejlige legehus.
RenéEjer af Lille Marie legehus
Jeg købte lige inden sommerferien et Sonja 4 redskabs-skur. Jeg vil blot lige rose jer for den fine service i forbindelse med levering, samt den fine kvalitet af selve huset. Det var virkelig lige til at gå til og få et flot resultat ud af. Huset hviler på en flisebelægning, hvor jeg har lagt tagpap under strøerne. 6 vinkeljern med kam-skruer holder (forhåbentligt) huset på plads i en storm.
Jan Ejer af Sonja 4 redskabs-skur