Chat with us, powered by LiveChat

Portræt af Årets Sølund Legehus 2019

3. januar 2020 Ingen svar

Molly kan i en alder af bare to år kalde sig for ejer af Årets Sølund Legehus 2019. ”Mollys største ønske til hendes 2-års fødselsdag var et legehus, så det fik hun selvfølgelig,” siger hendes mor, Camilla Thomsen.

Da Molly nærmede sig de to år var det eneste, hun snakkede om, et legehus. Det fortæller hendes mor Camilla Thomsen. Så den lille familie begyndte at kigge på legehuse sammen med Molly. Valget faldt på legehuset Lille Otto.

Molly ved sit legehus Lille Otto, som vores facebookfølgere stemte ind på førstepladsen i finalen til Årets Sølund Legehus 2019. 

”Hun var selv med til at kigge på dem på nettet. Og der var et billede af det her i sort og hvidt. Det var lige det, hun kunne tænke sig. Hun sagde det igen og igen,” siger Camilla.

Så beslutningen var ikke svær at træffe for forældrene, der også er sikre på, at lillesøster og kan få glæde af legehuset. Og de sort/hvide farver var også nogle, de selv ville have valgt, så alle var enige.

Klar til 2-års fødselsdag

Det er pigernes far, der har bygget og malet legehuset. Og det var ikke rigtig muligt at skjule, hvad der var ved at blive bygget i haven. Men på Mollys to-års fødselsdag så hun for første gang legehuset helt klar med flag og blomster ved vinduerne.

”Hun var meget begejstret. Og hun vil ikke med indenfor, når hun først er derude. Det er et kæmpe hit,” siger Camilla.


Molly - den stolte ejer af Årets Sølund Legehus 2019


Der er ting, der skal passes, når man har et lille hus

Kaffe og kage til alle

Legehuset bliver flittigt brugt, og der er god plads til, at de alle fire kan være med.

”Så sidder vi på børnemøblerne, og vi kan sagtens være der. Vi kan endda stå op derinde. Og de vil jo gerne have, at vi er der, når de leger,” siger Camilla.

Mollly har et lille køkken i legehuset, hvor der bliver serveret rigtig meget ”kaffe og kage” til mor, far og lillesøster. Og om sommeren er det et hit at hente en is i fryseren og sidde ude i legehuset og spise den.


Lykken er... hygge og is i legehuset på en sommerdag

Drømmer I også om et legehus hjemme hos jer?

Vi har modtaget så mange flotte kandidater til Årets Legehus 2019, som vi vil vise frem løbende. Herunder ser du de to andre finalister. Du kan se alle vores forskellige legehus-modeller ved at klikke på knappen her.


Èn af de tre finalister til Årets Sølund Legehus 2019, Legehuset Lille Marie, indsendt af Eva.


Også én af de tre finalister til Årets Legehus 2019, legehuset Lille Anders, indsendt af Hanne. 

Skrevet af.
Lene