åben pavillon i træ. find din åbne pavillon på www.sølundhuse.dk

En åben pavillon i forhaven

I Kirstine og Rasmus’ pavillon kan parrets tre teenagere mødes med vennerne. Familien bruger pavillonen både når solen skinner, og vinterkulden banker på.

På den gamle landbrugsskole i Malling fra 1886 bor Kirstine og Rasmus med deres tre store drenge. Parret har i de seneste 10 år renoveret huset løbende, og sidste år rykkede en Betty pavillon fra Sølund Huse ind i forhaven.

”Vi manglede et sted, hvor vi kunne sidde udenfor med venner og familie. Her kan vores drenge være sammen med vennerne, uden at musikken generer naboerne i baghaven,” siger Kirstine.

Med afstand
Rasmus samlede selv pavillonen hen over en uge, og familien har brugt den meget under Corona, hvor de har siddet med afstand og drukket kaffe. Parret ønskede sig en åben pavillon, hvor der stadigvæk var udsyn til vejen inde fra huset.

“Jeg har jo arbejdet meget hjemmefra under corona. Med en åben pavillon kan jeg stadig se igennem og fornemme, hvad der sker ude på vejen, når jeg sidder indenfor på kontoret. Den tager heller ikke lyset, selvom den står tæt på huset,” forklarer Kirstine.

”Vi manglede et sted, hvor vi kunne sidde udenfor med venner og familie. Her kan vores drenge være sammen med vennerne, uden at musikken generer naboerne i baghaven,” siger Kirstine.

Sommer og vinter
Om sommeren nyder parret de lyse sommeraftener med bål, og om vinteren finder de tæpperne frem og inviterer familie og venner på gløgg.

“Pavillonen står helt centralt, og du kan næsten ikke lade være med at sætte dig derind, når du går forbi. Vi bruger den året rundt, som et ekstra rum til hele familien,” fortæller Kristine.

Parret glæder sig til, at de også kan flytte fødselsdage og fester ud i det fri.

”Vi er virkelige glade for vores pavillon. Den er det helt rigtig for os, og vi ser frem til at holde fester og fødselsdage i pavillonen,” slutter Kirstine.

En åben Betty pavillon fra Sølund Huse er på 9,9 m2.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration