Chat with us, powered by LiveChat

Åben pavillon med udsigt til marker og solnedgang

26. april 2021 Ingen svar

I Hou har Anne-Louise og Torben en Betty pavillon fra Sølund Huse i haven. Her nyder de udsigten over markerne og ser solnedgangen gå ned i vest.

Et stenkast fra havnen i Hou ligger Anne-Louise og Torbens nye parcelhus. I baghaven har parret en åben pavillon med udsigt til nøgne marker og fugleliv. Anne-Louise og Torben besøgte Sølund Huses udstilling i Hovedgård flere gange, inden de besluttede sig for at købe en Betty pavillon.

”Mange har spurgt, om vi ikke skal have en lukket pavillon, men vi blev ved med at vende tilbage til en åben pavillon, da vi gerne vil have naturen helt tæt på,” forklarer Anne-Louise.

Betty pavillon sølund Huse
En Betty Pavillon er på 9,9 m2.

Berry pavillon
Anne-Louise og Torben har udsigt til marker og åben himmel.

Hvidvin og eftermiddagssol
Parret har allerede spist frokost i pavillonen og slappet af i eftermiddagssolen, selvom kalenderen kun siger april. Her sidder de på første parket, når solen går ned bag markerne, og farver himlen orange.

”Så smider vi benene op på bordet, drikker et glas hvidvin og ser solen går ned. Her er også et rigt fugleliv, og i øjeblikket holder vi øje med en musvåge,” forklarer Anne-Louise.

Terrassevarmer
Hun har sammen med en tømmer samlet pavillonen og malet den grå, da farven passer til parcelhuset. Det er også Anne-Louise, der har stået for at indrette pavillonen med tæpper, møbler og nips, som parret havde i forvejen.

”Jeg elsker at finde ting rundt omkring og reparere dem. Jeg har selv malet bordet sort, så det passer til de andre møbler,” siger hun.

Parret drømmer om at få strøm og en terrassevarmer i pavillonen, så de kan sætte lys op og holde en havefest, når corona og vejret tillader det.

”Så kan vi spille lidt musik, danse i haven og se på den fine udsigt,” siger Anne-Louise med et smil.

En Betty pavillon fra Sølund Huse er på 9,9 m2.

Betty Sølund Huse
Pavillonen ligger ved parrets nye parcelhus i Hou.

Skrevet af.
Line