Maggi 1a fra Sølundhuse brugt p 2017.solundhuse.dk og som et byg selv projekt på redskabshus.dk

Sådan bygger du et hus fra Sølund

27. november 2017 Ingen svar
4.5 (90%) 2 votes
Byg selv Det behøver ikke være kompliceret at bygge dit eget hus. Vores huse fungere som element huse i store samlesæt og som bjælkehuse hvor  alt er skåret til og blot skal samles.
læs mere
anneks byg selv fra Sølund Huse færdig bygget

Susannes historie

20. november 2017 Ingen svar
4.3 (85%) 4 votes
Her kan du læse om Susannes historie og egen beskrivelse af byggeprocessen, lige fra første flise til sidste shingles bliver lagt på taget.
læs mere

Valg af fundament type

20. november 2017 Ingen svar
5 (100%) 2 votes
I dette blogindlæg vil vi gennemgå, hvilke typer fundament, som vi anbefaler til vores huse. Vi gennemgår tre forskellige typer fundament, nemlig fliser, stolpefødder og støbt beton fundament.
læs mere

Sådan isolerer du dit byggeri

19. oktober 2017 Ingen svar
5 (100%) 1 vote
I dette blog indlæg, vil jeg beskrive mulighederne for at få et fuld isoleret hus. Jeg gennemgår både hvordan du kan få et allerede isoleret hus fra Sølund Huse, samt giver dig en guide, til hvordan du selv kan indlægge isolering i dit drømmehus. 
læs mere
opsætning af havehus fra Sølund Huse

Regler for opstilling af havehus

17. oktober 2017 Ingen svar
5 (100%) 1 vote
Det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige regler for opsætning af havehus, pavillon, skur, garage mm. Nu behøver du ikke lede mere, vi har nemlig samlet en komplet oversigt over reglerne for opbygning af mindre og større bebyggelse, regler for at bygge i skel, samt regler i forhold til maksimal bebyggelsesprocent.
læs mere