byg dit eget værksted med et samlesæt fra www.solundhuse.dk

Byg dit eget værksted

Foråret er på vej, og måske er det i år, du skal have bygget dit eget værksted? Så kan du få orden i værktøjet og hamre, banke og save i fred.

På billederne her kan du se eksempler på gode byg selv værksted. Husene her er mellem 5 og 20 m2. Så uanset hvad du vælger, er der er god plads til et stort arbejdsbord og til at få alt værktøjet op at hænge, så du altid kan finde, hvad du skal bruge. Og samtidig er der fin plads til at pleje og polere den tohjulede med eller uden motor.

Det er nemt at bygge et redskabshus i træ fra Sølund. Husene leveres som elementhuse i store samlesæt eller som bjælkehuse, hvor alt er skåret til og blot skal samles. Du kan se byggeprocessen skridt for skridt på siden her

Se hele vores udvalg af huse, så du kan byg dit eget værksted lige her 


 

  

Vil du have inspiration til byg-selv?
Så tilmeld dig vores inspirationsmail, som udkommer to gange i måneden. Her
 samler vi byg-selv tips og råd til vedligehold, de bedste artikler med inspirerende historier fra det virkelige liv og gode tilbud. 
Du kan tilmelde dig her.

 

  

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration