Chat with us, powered by LiveChat
Mary 7 redskabsskur

“Vi havde alt i garagen – på nær biler”

20. februar 2020 Ingen svar

Må du også parkere udenfor garagen, fordi du pludselig har fået den fyldt op med alverdens ting? Sådan var det blevet for Jesper og familien. Resultatet blev et haveskur til redskaber, plæneklipper og havemøbler - og en glad bil, der nu er tilbage i sin garage. 

"Vi havde alt i garagen - på nær biler," siger Jesper. Derfor måtte familien fra Horsens på udkig efter et redskabsskur til haven. 

Nu kan bilen være i garagen igen, og skuret står færdigt i Jesper og familiens have. Her har de nu haveredskaber og plæneklipper lige ved hånden. Og så fungerer det som opbevaringsplads til bl.a. havemøbler. 

Jesper overvejede, om han selv skulle kaste sig ud i at bygge et skur fra bunden. Men han endte med at købe skuret Mary 7 som færdigt samlesæt. 

Jesper og familiens færdige redskabshus Mary 7

Garagen var blevet til opbevaring af alt andet end biler - så et skur måtte der til.

Den lette løsning

"Vi kunne lide designet. Og så var der jo alt med, vi skulle bruge. Så det blev den lette løsning," siger Jesper. 

Det er Jesper og hans kone, der har bygget det sammen. 

"Da først bunden var lagt, tog det bare en dag for os at bygge. Og så skulle det jo males. Det blev sort, for det er åbenbart farven," siger Jesper og smiler, da han kigger rundt på nybyggerkvarterets detaljer, hvor der ikke er tvivl om den gennemgående farve. 


Redskabsskuret Mary 7 har fin plads til haveredskaber, plæneklipper og havemøbler.
sølund huse Mary 7Jesper og hans kone har selv sat skuret op. Det tog dem ikke meget mere end en dag.

Gør som Jesper - byg et skur

Går du også og drømmer om lidt mere plads? Det behøver ikke at være besværligt at bygge dit eget skur i haven. Alle Sølunds redskabshuse leveres som samlesæt med manual og alle nødvendige dele. 

Skrevet af.
Lene