Byggeprojekt: Fra rod til et velorganiseret værksted

 

I sommeren 2022 kastede Sandie og Mikael sig ud i deres første byggeprojekt, da de havde forelsket sig i et Mary 4 skur fra Sølund Huse. Projektet lykkedes, og skuret er i dag blevet en smuk tilføjelse til deres hyggelige have.

Da Sandie og Mikael flyttede fra lejlighed til hus, besluttede de sig for at rydde op i haven. Men det betød også, at de valgte at fjerne husets nedslidte skur, og de pludselig manglede et sted til opbevaring af værktøj. Derfor besluttede de sig for at bygge et nyt og mere velorganiseret værksted, hvor de kunne opbevare alt fra søm og skruer til universalbukke. Resultatet blev et Mary 4 skur som de i fællesskab byggede på en solskinsdag i sommeren 2022.

Mary 4 skur fra Sølund Huse

Mary 4 redskabsskur fra Sølund Huse

Farvevalg og organisering

For at bevare træets naturlige skønhed og struktur, besluttede de sig for at male skuret med en oliebaseret træbeskyttelse. Samtidig ville de gerne have en transparent brun farve, som passede til husets facade.

“Vi ville gerne have, at man kunne se træet. Og resten af træværket har samme farve, så adskiller det sig ikke.” fortæller Sandie.

Da skuret var færdigt udvendigt, indrettede de det med hylder og opbevaringskasser, så de bedre kunne organisere deres værktøj.

Sandie og Mikael elsker at nørkle om forskellige projekter og arbejde på deres have, og med det nye skur er de nu endelig i stand til at have alt deres værktøj samlet ét sted.

Mary 4 skur til haven fra Sølund

Haveskur i træ fra Sølund Huse

Drømmen om et anneks

Sandie og Mikael har stadig mange idéer til, hvad skuret kan bruges til. De drømmer om at lave værkstedet om til et hyggeligt anneks med sovepladser, så de har mulighed for at overnatte tæt på naturen.

“Vi overvejer at finde ud af, hvad vi skal gøre med værktøjet, og så vil vi sætte et vindue i, smide nogle madrasser ind og sådan lidt (…)” fortæller Sandie.

Få styr på haveredskaberne

7,1 M² SKUR - MARY 4

Vores Mary skur er skabt til at organisere og beskytte dine havredskaber og værktøjer med lethed, så du altid er klar til at skabe skønhed i din have.

Se produktet her
Mary 4 skur med fladt tag fra Sølund Huse

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration