Chat with us, powered by LiveChat
Dobbelt carport træ fra www.sølundhuse.dk billederne indsendt af Marion og Kasper

Carport med stil

13. august 2019 Ingen svar

Da Marion og Kasper for halvandet år siden købte og istandsatte deres nuværende hus, en ældre murermestervilla, stod der en gammel, lille carport ved siden af, som ikke rigtig passede til.

De søgte derfor i første omgang efter det, parret kalder ”en moderne firkant” som kontrast til villaen. Men det passede heller ikke rigtigt i stilen.

Løsningen blev i stedet en carport i træ, hvor farven er tilpasset huset, og hvor kobbertagrenderne går igen på både hus og carport.

Pæn – og praktisk

Så stilen er i orden, men carporten kan mere end det. Der er nemlig rigeligt med plads til, at familiens to biler kan holde i tørvejr. Og der er også fin plads til at komme rundt – i hvert fald har det endnu ikke givet buler på trods af, at to voksne og tre børn skal ind og ud af bilerne hver dag.

I forlængelse af carporten er der et redskabsrum, hvor der er god plads til opbevaring af haveredskaber og græsslåmaskine – og nem adgang til cykler, som står tørt og godt i det næsten 12 m2 store rum.

Mulighederne er mange

Marion og Kasper har købt carporten Hans 4 som et standard samlesæt fra Sølund. Efter at have modtaget carporten har de foretaget nogle ændringer, så de har fået den præcis, som de gerne vil have den.

Bl.a. har de valgt en flisebelægning inde i redskabsrummet i stedet for det oprindelige trægulv. De bjælker, der blev tilovers fra dette, har parret valgt at sætte op i den ene side af carporten. Og så har de flyttet døren om på bagsiden af redskabsrummet, så de har indgang fra haven i stedet for fra carporten.

 

”Vi har overvejet at sætte en presenning op i den anden side, og så har vi jo et festlokale. Så kan vi lave bar i redskabsrummet og servere gennem vinduet.”

Kasper

Og så har Marion og Kasper også fået øjnene op for andre muligheder med den store carport:

”Vi har overvejet at sætte en presenning op i den anden side, og så har vi jo et festlokale. Så kan vi lave bar i redskabsrummet og servere gennem vinduet,” siger Kasper.

Du kan finde den dobbelte carport med redskabsrum, Hans 4, her. Eller få overblik over alle garager og carporte fra Sølund her. 

Vil du have mere inspiration?
Så kan du løbende modtage det direkte i din indbakke, når vi udsender vores inspirations-mail ca. hver 14. dag. 
Du tilmelder dig gratis her. 

Skrevet af.
Lene