Chat with us, powered by LiveChat
pavillon udstilling fra www.solundhuse.dk danmarks største udstilling af pavilloner

Dekorative havepavilloner

Drømmer du om et smukt fristed i haven? En havepavillon er din oase lige uden for døren, hvor du kan slappe af alene eller i godt selskab med familie eller venner.

Vi har et stort udvalg af dekorative havepavilloner i vores udstilling. Her har du mulighed for at se, hvor forskellige havepavillonerne er i deres udtryk, så du kan få inspiration til at vælge en, der passer lige præcis til dig og din have.

Herunder kan du se nogle billeder af vores forskellige pavilloner i træ, som alle kan ses i udstillingen. Du er meget velkommen til at komme og se de flotte pavilloner med egne øjne.

Mange forskellige udtryk

Pavillonerne varierer meget i størrelse, form og udtryk. Vores pavilloner er mellem 5 og 20 m2. De kan være 4-,6-, eller 8-kantede, være aflange eller have lige langt mellem alle sider.

Som det ses herunder, varierer modellerne bl.a. i forhold til vinduernes størrelse og antallet af vinduespartier. Og udtrykket bliver vidt forskelligt alt efter, om du vælger at oliere eller male pavillonen, og hvilken farve du vælger.

 
 

Også taget har stor indflydelse på det endelige udseende af pavillonen. Nogle af vores modeller har stråtag, og på størstedelen af vores pavilloner kan du vælge mellem rødt eller sort tagpap.

 

Billederne herunder viser to af vores havepavilloner set indefra. Her kan du fornemme forskellen på antallet af vinduespartier. Til venstre ses en pavillon med vinduer i alle sider, hvilket naturligt giver et stort lysindfald. Til højre ses en mindre pavillon, hvor der kun er vinduer i nogle af siderne, hvilket giver flere muligheder for indretning langs væggene. Hvis pavillonen skal stå i et hjørne, er det også muligt at vælge en model med vægge op mod hjørnet og vinduerne samlet i front.

 

Du er meget velkommen til at kigge forbi vores udstilling som altid åbent og husene er ulåste, men kig gerne forbi i kontorets åbningstider hvis du ønsker rådgivning mens du kigger.
træd indenfor og lad drømmene begynde.

Se hele sortimentet af havepavilloner her. 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.
Legehus i træ med blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Søstrenes eventyrlige legehus

Et legende univers udfolder sig i Clara og Lillis hjertevarme Lille Anders legehus. Deres far har med sin kreativitet og genbrugsevner forvandlet gammelt elektronik og trærester til magiske legetøjsskabninger.

Se al inspiration