Chat with us, powered by LiveChat
pavillon udstilling fra www.solundhuse.dk danmarks største udstilling af pavilloner

Dekorative havepavilloner

27. marts 2019 Ingen svar

Drømmer du om et smukt fristed i haven? En havepavillon er din oase lige uden for døren, hvor du kan slappe af alene eller i godt selskab med familie eller venner.

Vi har et stort udvalg af dekorative havepavilloner i vores udstilling. Her har du mulighed for at se, hvor forskellige havepavillonerne er i deres udtryk, så du kan få inspiration til at vælge en, der passer lige præcis til dig og din have.

Herunder kan du se nogle billeder af vores forskellige pavilloner i træ, som alle kan ses i udstillingen. Du er meget velkommen til at komme og se de flotte pavilloner med egne øjne.

Mange forskellige udtryk

Pavillonerne varierer meget i størrelse, form og udtryk. Vores pavilloner er mellem 5 og 20 m2. De kan være 4-,6-, eller 8-kantede, være aflange eller have lige langt mellem alle sider.

Som det ses herunder, varierer modellerne bl.a. i forhold til vinduernes størrelse og antallet af vinduespartier. Og udtrykket bliver vidt forskelligt alt efter, om du vælger at oliere eller male pavillonen, og hvilken farve du vælger.   

 
 

Også taget har stor indflydelse på det endelige udseende af pavillonen. Nogle af vores modeller har stråtag, og på størstedelen af vores pavilloner kan du vælge mellem rødt eller sort tagpap.

   

Billederne herunder viser to af vores havepavilloner set indefra. Her kan du fornemme forskellen på antallet af vinduespartier. Til venstre ses en pavillon med vinduer i alle sider, hvilket naturligt giver et stort lysindfald. Til højre ses en mindre pavillon, hvor der kun er vinduer i nogle af siderne, hvilket giver flere muligheder for indretning langs væggene. Hvis pavillonen skal stå i et hjørne, er det også muligt at vælge en model med vægge op mod hjørnet og vinduerne samlet i front.

 

Virtuel udstilling 

Har du ikke mulighed for at besøge vores udstilling, kan du også tage et smugkig på vores virtuelle udstilling, hvor du kan gå rundt om og ind i alle vores udstillede havepavilloner, havehuse, redskabshuse og legehuse. Næsten som at være her. 

Ellers er du meget velkommen til at kigge forbi – I vores åbningstid er vi klar med rådgivning, så kig endelig forbi. Vores udstilling er altid åben, så kommer du uden for åbningstid er du velkommen til at gå rundt og se på husene på egen hånd. Husene er ulåste, så træd indenfor og lad drømmene begynde.  

Se hele sortimentet af havepavilloner her. 

Skrevet af.
Lene

-->