Chat with us, powered by LiveChat
Have pavillon fra Sølund huses udstilling i hovedgaard

Den rigtige Pavillon

En pavillon er er en mindre bygning, ofte i en have eller en park, anvendt som fx lysthus, te-hus eller udstillingssted. Mulighederne er mange, men hvilken skal du vælge?

Sølund Pavilloner

Pavilloner er skabt til dovne dage, lange lyse sommeraftner, hygge med veninderne eller bare at dase med en god bog.  Vi har en bred serie af pavilloner i mange størrelser, design og former og kan give dig mulighed for at kreere dit helt eget værested midt i naturen. Du kan bruge en pavillon som grillhytte, atelier, systue, orangeri eller hjemmekontor, det er helt op til dig.

En typisk pavillon er 4, 5, 6 eller 8 kantet og kan fås åbne eller lukkede og med udhæng.

Når man skal vælge en pavillon skal man ud over størrelsen også tænke på kvaliteten og det materiale man ønsker. Et naturligt og smukt valg til haven kunne være en pavillon i træ.

Vores lukkede pavilloner kan fås med 4 eller 7 vinduespartier. Ved 7 vinduespartier er der vinduer hele vejen rundt som optimere lys og udsigt. Vælger man 4 vinduespartier har man 3 ”lukkede” sider der kan placeres, hvor man ønsker dette kan være en fordel, hvis du vil lukke af til naboen eller som en fordel i del af indretningen af pavillonen. Det er altså helt op til dig og hvad der passer til dit behov.

Alt du skal bruge for at have en smuk færdigbygget pavillon er:

  • Et fundament gerne i fliser (du kan læse mere om de forskellige typer fundament lige her
  • Et par hænder, som kan samle den og så ellers en god efterfølgende behandling til pavillonen, enten give det en god  grunder og maling eller en god olie.

Du kan finde billeder, tegninger, mål og manual på vores shop under den pågældende pavillon du ønsker at se nærmere på.

Du kan se alle vores pavilloner ved at klikke lige her: Pavilloner

 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration