pavillon træ fra www.sølundhus.dk

Lange sommeraftener i pavillonen

Alice og Jan fik sidste år en Dolly 3 pavillon fra Sølund Huse i haven, som forlænger de lyse sommeraftener

Alice og Jan fra Juelsminde manglede et sted, hvor de kunne sidde i læ for vinden. De fik sidste år en Dolly 3 pavillon, hvor de kan nyde de lyse sommeraftener, når duggen falder.

“Der er meget vind på vores terrasse, og vi manglede et sted med læ, når det blæser. Vi overvejede en udestue eller et sejl, men vi blev enig om, at en pavillon var den bedste løsning til prisen,” forklarer Jan.

Det naturlige træ
En halvåben Dolly 3 havepavillon er på 10,8 m3 leveres med kraftig shingles tagbeklædning. Alice og Jan har selv samlet pavillonen på et par dage og malet den i farven pine, som fremhæver træets struktur.

”Vi var helt sikre på, at den ikke skulle males hverken hvid eller sort. Vi synes, at træet passer rigtig godt til huset og haven,” siger Jan.

Lange sommeraftener
Parret bruger pavillonen fra tidligt forår til hen på efteråret. Den forlænger de lyse sommeraftener, når det blæser, og kulden sniger sig ind.

”Vi er meget mere udenfor, da det ikke bliver helt så koldt om aftenen. Vi inviterer også gæster med herned, når de er på besøg. ” siger Jan.

Parret har indrettet pavillonen med bløde havemøbler fra Jysk og en varmelampe i loftet, hvis sommeren er kold.

”Så kan vi sidde endnu længere tid og nyde sommeraftenerne,” slutter Jan.

En Dolly pavillon kan købes som både halvåben havepavillon og åben havepavillon. Begge pavilloner leveres som umalet samlesæt.

 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration