pavillon med sider fra www.sølundhuse.dk

Solnedgang og snobrød i pavillonen

Dorte har både et legehus og en pavillon fra Sølund Huse. Legehuset er til børnebørnene, mens hele familien nyder solnedgang og snobrød i pavillonen.

Dorte havde i flere år drømt om et bålsted, hvor familien kunne mødes og bage snobrød med børnebørnene. Løsningen blev en Dolly 3 pavillon fra Sølund Huse i den nederste del af haven med udsigt til den store græsplæne og huset.

“Jeg ville gerne have et sted, hvor vi kunne mødes alle sammen. Det her er virkelig en dejlig plet, da der er udsigt til haven og huset, og vi kan nyde aftensolen,” siger Dorte.

Liv i legehuset
Dolly 3 pavillonen er ikke det eneste hun har fra Sølund Huse. For fem år siden fik familien også et Lille Sofie legehus, som har fået sit eget hjørne omgivet af en stor hæk, hvor børnebørnene kan bage sandkager, køre på traktor, gynge eller hoppe i trampolin.

“De kommer på besøg en gang om ugen, og de elsker legehuset. Det betyder meget, at de har deres eget lille hjørne, som de kender,” siger Dorte.

Små oaser
Fra det hvide stuehus er der udsigt over grønne marker så langt øjet rækker, og den store græsplæne inviterer til fodboldkampe og rundbold i timevis. Med både pavillonen og legehuset får familien flere små oaser i haven, hvor de kan mødes på tværs af generationer.

“Normalt kommer jeg ikke så meget i den nederste del af haven, men med pavillonen får vi brugt haven meget mere, da det er et sted, hvor vi kan mødes i alt slags vejr,” forklarer hun.

Familien har fået hjælp til at samle pavillonen, og det tog ikke mere end et par dage at få den færdig.

“Det har været rigtig nemt, og vi er meget glade for resultatet med både den nye pavillon og legehuset, som har et par år på bagen,” slutter Dorte.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration