Vildmarksbad fra Sølund Huse

Drømmen om et vildmarksbad blev opfyldt

Jakob drømte om et vildmarksbad og i juli måned blev hans ønske opfyldt, da han blev fejret af venner og familie til en stor fødselsdagsfest. Vildmarksbadet bliver i dag blev brugt til familiehygge og terapeutisk afslapning med udsigt til dyreliv og fredfyldte marker.

I starten af juni måned valgte Jakob at holde en fødselsdagsfest for venner og familie. Til Jakobs store overraskelse havde alle gæsterne sparet sammen til et vildmarksbad med indvendig ovn, som han fik foræret til festen.

Vildmarksbadet blev placeret i Jakob og Ingeborgs forhave, hvor marker og dyreliv kan nydes, så langt øjet rækker. De landlige omgivelser giver en helt særlig ro for krop og sjæl, hvilket kunne fuldende familiens welness-oplevelse i vildmarksbadet.

”Vi var slet ikke i tvivl om, hvor det skulle stå.” fortæller Jakob.

vildmarksbad med indvendig ovn i træ

vildmarksbad i træ

Kvalitetstid og terapi for sjælen

Familien nyder den kvalitetstid, som de har sammen i vildmarksbadet. Her kan familien hygge og snakke, uden skærme eller andre forstyrrelser.

Med kig til de åbne marker nyder Jakob at læne sig tilbage i vildmarksbadet efter en lang arbejdsdag. Han lytter sommetider til podcast, så han kan koble helt fra i badet.

”Det er helt fantastisk. Jeg har ligget herude 1 time (…). Der er ikke nogen tanker, du ligger bare og slapper af. Kroppen har det godt.”

Vildmarksbad i træ fra sølund Huse

udendørsbad i træ fra Sølund

Stjernekig i vintermånederne

Jakob tror, at han oftest kommer til at bruge vildmarksbadet efter arbejde, så han kan komme helt ned i gear. Derudover regner familien med at få stor glæde af vildmarksbadet i de kolde vintermåneder.

”Om vinteren er jo egentlig der, vi allermest vil bruge det. Det der med det helt kolde og så det helt varme.” fortæller Jakob.

I vinteren kan de nyde det varme vand med en temperatur på 37-40 grader, mens de sidder og nyder stjernehimlen, roen og det sneklædte vinterlandskab.

Dyp dig i naturen

2- 6 PERS. - VILDMARKSBAD MED INDVENDIG OVN

Træd ind i en verden af afslapning og fornyet energi med vores vildmarksbad, hvor varmt vand og naturlig skønhed forenes for en uovertruffen sanseoplevelse.

Se produktet her

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration