Stort udvalg af billige pavilloner til salg som denne Carmen pavillon du finder hos www.sølundhuse.dk

En pavillon til alle årstider

Mange forbinder en havepavillon med sommer, og den er da også helt oplagt til både at få skygge over frokosten på en varm dag og til at tage duggen og forlænge de lune sommeraftener. Men du kan faktisk få glæde af en pavillon året rundt. 

Forestil dig f.eks. at sidde inde i en pavillon, mens efterårsregnen buldrer på taget og siler ned ad ruderne. Her sætter regnvejret ikke en stopper for at bruge pavillonen, men bliver tværtimod til et velkomment, hyggeligt element, hvor du kan sidde i tørvejr med en god bog og en varm kop kaffe.

Også om vinteren

Med gode muligheder for at isolere og tilvælge termoglas, kan du også nyde en pavillon i vinterhalvåret. Det er Lone Flytkjær Nielsen fra Knabstrup, som er ejer af den smukke Solveig-pavillon, et godt eksempel på:

”Juleaften havde vi pyntet pavillonen pænt op til jul. Vi har fået indlagt strøm, så vi havde lys i og tændt for varmeblæseren. Så fik vi gløgg og julehyggede her, inden vi skulle i kirke,” siger Lone.

Frokost i det grønne

Og så er der jo ingen tvivl om, at en pavillon også bare er skøn på en sommerdag. Billederne herunder er alle tilsendt af vores kunder. Vi har et stort udvalgt af forskellige pavilloner til salg, og du kan se dem alle her. Har du brug for rådgivning i forhold til køb af pavillon til haven, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Inspiration direkte i din indbakke?
Vil du have inspiration og gode råd til indretning og byg-selv, så kan du tilmelde dig Sølund Huses inspirations-mail, som udkommer ca. hver 14. dag. 
Du kan tilmelde dig gratis her. 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration