Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed. Det er et centralt samlingspunkt for familien året rundt, skaber uforglemmelige minder og styrker båndet mellem dem og deres omgivelser.

For tre år siden, under fejringen af Lindas 40-års fødselsdag, indviede Morten og Linda deres charmerende Chloe havehus. Smukt placeret i deres frodige have med panorama udsigt over de omkringliggende skovklædte bakker, fungerer havehuset i dag som et hyggeligt helle fra hverdagens travlhed.

Chloe havehus med højt til loftet fra Sølund HUse

Romantisk havehus fra Sølund Huse

Tidløst farvevalg

Havehusets farvevalg giver en kontrast til de omkringliggende røde landhuse. Morten og Linda ønskede, at huset fik sit eget udtryk, som samtidig var tidløst, derfor valgte de sort og hvid.

”Jeg tror det var for at gøre den sådan lidt mere tidløs. Og så har vi jo lidt forskelligt både hønsehus, legehus og hus. Vi havde gjort os overvejelser om, at det godt kunne blive lidt for mørkerødt, når alle vores huse havde den farve.”

Men dette hus er mere end bare et blikfang; det er et sted, hvor Morten og Linda kan udvide udesæsonen, nyde de skiftende årstider og slappe af i nuet.

”Vi bruger det til at forlænge udesæsonen. Vi bruger det rigtig meget om foråret, når det ikke er helt varmt nok til at være udenfor og sidde at spise.”

Varm kakao og nybagte boller  

Havehuset er blevet et centralt samlingssted for familien, uanset årstiden. Om vinteren finder børnene stor glæde i at sove i havehuset under de varme dyner, mens de nipper til varm kakao og forkæler sig selv med nybagte boller. Det er en helt unik måde at opleve de kølige vintermåneder på, samtidig med at det skaber uvurderlige minder for familien.

Den ældste datter har også gjort havehuset til et populært sted for hendes venner. Det er her, de samles, spiser pizza og spiller brætspil. Dette hyggelige og afslappede miljø giver datteren en enestående mulighed for at have sit eget sted, hvor hun kan tilbringe tid med venner, uden at skulle bekymre sig om at forstyrre eller blive forstyrret.

Havehus indretning fra Sølund

Chloe havehus med vinduer og højt til loftet fra Sølund Huse

En helt særlig ro

Morten og Linda sætter særlig pris på frirummet, havehuset tilbyder. De mener, at det fremmer en anden form for tilstedeværelse og afslapning end hovedhuset.

“Det giver bare lige nogle ekstra muligheder (…) Man kan ikke rigtig gå i gang med noget andet end at være sammen.” forklarer Linda.

På denne måde hjælper havehuset med at styrke familiebåndet og skaber en særlig forbindelse mellem familien og deres omgivelser.

Få din egen oase i haven

11,5 M2 HAVEHUS- CHLOE

Chloe er et romantisk havehus, som er perfekt til at trække sig tilbage fra hverdagens stress og jag.

Se produktet her
Chloe havehus med højt til loftet og sprosser på vinduerne fra Sølund

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration