shelter inspiration sølund huse

Et hyggeligt shelter i kolonihave

 

I foråret 2021 fik Hanne og Preben bygget et shelter på 3,6 m2 i deres kolonihave, da de ønskede at komme tættere på naturen, og samtidig havde de mistet lysten til at benytte kolonihavehusets stue som soveværelse.

Bag den smukkeste urtehave, frugtplantager og duftende blomster står det fineste shelter og stråler i Hanne og Prebens kolonihave. Parret byggede oprindeligt shelteret for at udvide kolonihavehuset. De ønskede at erstatte stuens sovesofa med en idyllisk sengeplads, som skulle placeres midt i naturen.

”Det har været en stor lettelse ikke at skulle rede op og støve. Bare at kunne gå ud og sove.” forklarer Hanne.

Hanne og Preben valgte endvidere shelteret på 3,6 m2, idet størrelsen overholdte retningslinjerne for kolonihaver, og samtidig kunne den åbne hytte give dem den ideelle soveplads, som de ønskede.

Shelter til den lille have fra Sølund

Lille shelter i træ

Et hit blandt børnebørnene

Børnebørnene er endvidere meget begejstret for at tilbringe tid i shelteret i sommerperioden, hvorfor de jævnligt spørger deres mormor, hvornår de kan besøge kolonihaven. Særligt Mathilde på 16 år og Alberte på 13 år bruger mange timer i shelteret, hvor de overnatter, føre lange samtaler og hører musik på deres telefoner, mens de nyder den smukke udsigt til haven og den friske brise.

Shelter til haven fra Sølund

shelter til overnatning

Regnvejrsdage og opbevaring i vinterperioden

 Shelteret er udsmykket med et myggenet og cover, så ingen skal bekymre sig om insekter eller vind og vejr. Den første nat, hvor Hanne og Preben sov i shelteret var der uvejr, men ikke en dråbe bevægede sig indenfor, hvorfor regntunge skyer ikke skræmmer parret væk for at nyde friluftslivet.

”Når det regner, er det så hyggeligt i shelteret.” fortæller Preben.

Ydermere bliver dyner, madrasser og puder pakket væk i Hanne og Prebens helårshus, når vinteren nærmere sig. I stedet bliver shelteret benyttet til opbevaring af havemøbler i de kolde måneder.

Flyt dit soveværelse ud i naturen

Find ro i at sove under stjernerne i vores hyggelige shelter, hvor naturens lyde bliver din vuggevise.

Se produktet her
køb shelter i haven et billigt luksus shelter fra www.sølundhuse.dk et shelter til byg selv

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration