udnyttelse af få kvadratmeter

God udnyttelse af få kvadratmeter

Et skur, der kan rumme det allermest nødvendige, og som ikke “larmer” for meget i haven. Det havde Torben fra Højbjerg brug for. Nu har han 2,2 m2 opbevaringsplads lige ved hånden i det lille skur Vibe, som passer til hans have.

Torben bor i rækkehus og har et større skur ved forsiden af huset. Det er dog ikke så praktisk at slæbe plæneklipper og kuglegrill gennem huset for at bruge det i haven. Derfor havde Torben brug for et lille ekstra skur i baghaven, hvor han let kunne få fat i det mest nødvendige. 

“Det er perfekt til det behov, vi har. Det er ikke så dominerende og passer fint ind i haven,” siger Torben. 

Torben fra Højbjerg ved sit lille haveskur Vibe1
Torben ved sit lille haveskur Vibe 1, som han selv har sat op og malet.
Vibe 1 redskabsskur fra Sølund HuseRedskabsskuret Vibe fylder ikke for meget i Torbens baghave. Torben har valgt at male det sort, så det passer til drivhuset.

God udnyttelse af få kvadratmeter

På trods af de få kvadratmeter har Torben formået at udnytte pladsen godt. Han bruger det lille skur til alle haveredskaber, krukker osv. Han har sat reoler op i begge af redskabshusets sider, så der er overblik over tingene. Det frigiver gulvplads til plæneklipperen og grillen, så de er lige til at køre ind og ud, når der er behov for det. 

Opbevaring i redskabsskuret Vibe 1
Redskabsskuret Vibe 1 har dobbeltdøre, så det er let at få tingene ind og ud.
Vibe redskabsskur fra solundhuse.dk
Torben har installeret reoler i begge sider af skuret.
Vibe 1 redskabshus fra Sølund Huse
Bagvæggen er udnyttet til at skabe overblik over haveredskaberne.

Rejsegilde for et redskabsskur

Torben har selv opsat Vibe-skuret, som blev leveret som i elementer, der skulle samles. Herefter har han valgt at male det sort ligesom drivhusets rammer, så det faldt godt ind i haven. 

På trods af størrelsen synes Torben, at det var på sin plads med et rejsegilde for det lille redskabsskur, som stod færdigt i juni:

“Vi inviterede naboerne til “åben have” for at indvie skuret og ønske god sommer med grillpølser og hygge,” siger Torben.

Har du brug for mere opbevaringsplads i haven?

Vibe-skuret er fylder ikke meget i haven, men giver på sine få kvadratmeter alligevel gode muligheder for opbevaring af dine haveredskaber mm. 

Vibe 1 er bygget af hele elementer, hvilket giver skuret et let og moderne udtryk. Kan du godt lige denne stil, kan du gå på opdagelse blandt vores elementbyggede redskabshuse her.

Vil du derimod bare se alle dine muligheder for redskabsskure, trykker du blot på knappen herunder. 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration