Et multihus til det kreative par

I foråret sidste år opførte Ulf og Elin en Iris 2 bjælkehytte i deres have, da de manglede plads til at udfolde deres kreative sind. I dag bliver bjælkehytten brugt som multihus, hvor der er plads til alt fra kreative projekter til gemmeleg med børnebørnene.

Ulf og Elin bor i et rækkehus i Lystrup og er til dagligt statister på Moesgaard Museum i Højbjerg, hvor de medvirker i den eventyrlige forestilling, Hobbitten. Parret elsker at bruge tid sammen og dyrke deres fælles passion for skuespil. Derudover nyder de hver især at læse en bog eller fordybe sig i kreative projekter som at strikke, sy, male og skrive.

Dog oplevede Ulf og Elin i foråret 2021, at pladsen var for trang til kreativitet og fordybelse i deres fælles hjem. Derfor valgte de at anskaffe sig bjælkehytten, Iris 2, så de kunne opfylde deres fælles drøm om en fredelig oase, der kunne give dem plads til at udfolde deres farve- og fantasirige sind.

Iris 2 havehus med stort vinduesparti fra Sølund Huse

Iris 2 multihus fra Sølund Huse

En bjælkehytte med mange funktioner

Ulf og Elin anvender bjælkehytten til mange forskellige aktiviteter. Hytten bliver ofte brugt til at fordybe sig i kreative projekter, og har beriget parret med en ro, som de ikke kan undvære.

”Vi kan have hver vores rum og have lidt ro (…) få denne der fordybelseskoncentration” fortæller Elin.

Ydermere bliver bjælkehytten brugt til gæstehus og overnatning juleaften, hvis pladsen bliver for snæver i parrets hjem. Ulf har isoleret hytten, så Iris 2 kan nydes hele året rundt uden forbehold for vind og vejr. Endvidere er bjælkehyttens store vinduespartier til stor glæde i sommerperioden, da de giver et fantastisk lys, og samtidig kan vinduerne åbnes, hvilket bidrager til en behagelig temperatur og et godt indeklima.

Bjælkehytten møder endvidere stor begejstring blandt børnebørnene, som jævnligt kommer forbi for at læse bøger, lege gemmeleg eller hoppe i sengen. Derudover elsker Elin at invitere veninder over til en kop kaffe eller nyde sin frokost med udsigt til haven.

Iris 2 til soverum og hobbyrum fra Sølund

Iris 2 havehus som gæstehus

Vidunderlig udsigt og mere privatliv

De smukke og store vinduespartier, som bjælkehytten besidder, har derudover givet parret et smukt udsyn til haven. Endvidere har bjælkehytten beriget dem med mere privatliv, da bagsiden af hytten er lukket til, så der ikke er udsyn til naboer.

Et kærlighedsprojekt

Det var kort efter Ulf og Elin flyttede sammen, at bjælkehytten blev bygget. Bjælkehytten var deres første fælles projekt, som for alvor afprøvede deres parforhold og forenede deres fælles drømme.

 ”Huset var vores IKEA-test” griner Elin.

Heldigvis opstod der ingen gnister mellem Ulf og Elin, da bjælkehytten blev opført, og er i dag en del af parrets kærlighedshistorie, som er indrettet med fælles loppefund og arvestykker.

Ulf og Elin valgte at male bjælkehyttet hvid, så det passede til arkitekturen i området.

Drømmer du også om et multihus?

Iris 2 havehuset kan fungerer som et sandt multihus, hvor du kan forvandle rummet efter behov – om det er som musiklokale, hobbyværksted eller et hyggeligt hjørne til afslapning og rekreation.

Se produktet her
Iris 2 dansk designet havehus i træ fra www.Sølundhuse.dk

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration