Maggi havehus fra Sølund Huse

Et praktisk haveskur i kolonihave

Jørgen fik opført et Maggi 1 skur i sin have, da det passede til hans behov for oplagring, og efterfulgte retningslinjerne for kolonihaver.

Jørgen bor i et kolonihavehus i løbet af sommerhalvåret, da han ikke kan undvære den smukke natur, som han må være foruden i hans lejlighed i Aarhus C.

”Jeg er på landet samtidig med, at jeg kun er få kilometer fra byen. Det er en god kombination.”  forklarer Jørgen.

I løbet af sommeren elsker han at gå og nusse omkring forskellige projekter, hvilket kræver oplagring af arbejdsredskaber og værktøj. Derfor har han valgt at pryde hans have med et Maggi 1 skur, som fint blender ind i den blomstrende og idylliske have med udsigt til søen.

Datterens hund Winston elsker endvidere at være med på sidelinjen, når der bliver ordnet i skuret i kolonihavehuset. Dog kan Winston sommetider godt være lidt for begejstret for stemningen og de smukke naturomgivelser, hvorfor han ikke altid hører efter, hvad der bliver sagt.

Skur til kolonihavehus

Maggi 1 skur til kolonihaven fra sølund

Et skur med plads til ting og sager

 Jørgen anvender primært skuret til opbevaring af værktøj, da han gerne vil undgå for meget rod i kolonihavehuset, hvor pladsen sommetider kniber.

”Skuret er uundværligt. Jeg laver ting og sager med værktøj, så jeg skal have sådan et sted.”  forklarer Jørgen.

Ydermere har Jørgen installeret soldrevet ventilation, som holder skuret fugtfri, så værktøjet ikke ruster.

Dog bliver skuret også anvendt til andet oplagring. Jørgen er blandt andet medlem af en kajakklub i kolonihaven, hvorfor skuret også opbevare redningsveste.

Maggi haveskur til værktøj fra Sølund Huse

Maggi 1 skur fra Sølund Huse

Byggeprojektet og ”kæresteprøven”

I foråret 2020 blev skuret bygget af Jørgen og hans kæreste. Naboen hørte om projektet, og han var ikke i tvivl om, at hvis de fik skuret samlet uden sure miner, så havde de bestået kæresteprøven.

”Og vi bestod heldigvis” griner Jørgen.

Organisér dit værktøj

Organisér dit værktøj på en smart måde med vores praktiske skur, der holder alt lige fra skruetrækkere til savene sikkert opbevaret og inden for rækkevidde.

Se produktet her
klassisk og billigt haveskur på 5 m2 fra www.solundhuse.dk

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration