skur med flere rum fra www.sølundhuse.dk

Et skur inspireret af arkitekturen fra 1887

Sidste år fik Hanne og Mogens opført et Mary 8 skur fra Sølund Huse, som skulle erstatte husets gamle skur, hvis skønhed var falmet gennem årerne.

Hanne og Mogens bor i en hyggelig murermestervilla i Risskov, der er omringet af både skov og hav. Skuret står placeret i parrets baghave, som er udsmykket med unikke skulpturer og farverige roser, som kan nydes og duftes, mens man slentrer på den snoede sti, som parret har integreret i havens blomsterbed.

Mary 8 skur malet i rødt fra Sølund Huse

Mary 8 skur med to rum fra Sølund

Plads til opbevaring og hygge

Grundet villaen i Risskov rummer få kvadratmeter, havde parret brug for et skur, der havde en god størrelse, og derved kunne udvide hjemmet og give plads til opbevaring. Hanne og Mogens valgte derfor at anskaffe sig et Mary 8 skur, der med sine 11,5 m2 og to rum, gav parret den plads, som de ønskede.

”Skuret bruges til opbevaring af alt muligt, vi har jo ikke så meget plads herinde, vi er nødt til at have sådan et skur” fortæller Mogens.

Udover Hanne og Mogens benytter skuret til opbevaring af alt fra brænde og værktøj til cykler, så har skuret beriget dem med en lille hyggekrog, der særligt nydes på de grå regnvejrsdage. Hanne og Mogens elsker at læse en bog, mens de kigger ud mod den silende regn, der rammer de smukke vinduespartier, som skuret besidder. Parrets hund er derudover begejstret for at besøge skurets hyggekrog, da det ofte indebærer forkælelse og lækre godbidder.

Mary 8 skur til cykler og værktøj

Mary 8 skur med to rum fra Sølund

Romantik, charme og historie

Hanne og Mogens har kræset om skurets detaljer. Skuret emmer af romantik og idyl med sin røde farve samt hvide vinduespartier. Farvevalget skyldes, at skurets ydre skulle harmonere med villaens udhus og arkitekturen fra 1887, som var fremtrædende på den gamle togbane, der engang befandt sig uden for parrets hjem.

”Vi har gjort meget ud af, at huset skal bevares i sin gamle stil” forklarer Hanne.

Hos Hanne og Mogens har der aldrig opstået nogle tvivl om, at skuret skulle forenes med resten af husets stilart og områdets historie.

Mange muligheder

Vores Mary 8 skur med to rum er en alsidig løsning, der kan tilpasses efter dine behov – det er det ideelle sted til at opbevare cykler, fungere som et praktisk værksted eller endda tjene som et pålideligt brændeskur. .

Se produktet her
skur i to rum fra Sølund Huse

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration