Guide: Sådan vælger du det rigtige redskabsskur

Line Hitz , 15.december 2021

Hos Sølund Huse har vi flere forskellige typer redskabsskure. Vi guider dig til at vælge det helt rigtige, som passer til netop dit behov.  

Dobbeltdør, halvtag eller element? Vi hjælper dig her med at finde det helt rigtig redskabsskur, som passer til dit parcelhus, villa, sommerhus eller kolonihave.

Størrelse 
Først og fremmest skal du overveje, hvordan du ønsker at bruge dit redskabsskur. Er det kun til opbevaring, eller skal skuret også fungere som værksted, atelier eller hobbyrum? Det er en god ide at afdække alle behov og drømme tidligt i processen, så du får det helt rigtige skur. Du kan altid komme forbi Sølund Huses udstilling ved Hovedgård, hvor vi har udstillet en del af vores redskabsskure. På Sølundhuse.dk kan du få et overblik over alle vores redskabsskure. 

Dobbeltdør
Hos Sølund Huse har vi redskabsskure både med og uden dobbeltdør. Det er er en god ide med en dobbeltdør, hvis du ønsker at opbevare større ting som cykler, grill, havemøbler og plæneklipper, da der er nemmere at få det ind og ud ad døren.   

Halvtag
Du kan også vælge at få et redskabsskur med halvtag, hvor brænde, cykler eller grillen kan stå i læ for regn og slud hele året rundt. Du kan også lave en lille siddeplads eller tørre vasketøjet under et halvtag. 

Bjælker eller element   
Hos Sølund Huse kan du vælge mellem bjælkebygget - eller elementbygget redskabsskur. Fælles for redskabsskurene er, at de bliver leveret som et samlesæt, som du selv skal bygge. Bjælkebyggede skure klikker du blot sammen ligesom legoklodser, mens elementbyggede skure kommer i hele elementer, som du skal skrue sammen. Fordelen ved elementbyggede skure er, at de er hurtigere at bygge og nemme at isolere, mens bjælkebygget skure er kraftigere i tømmeret. 

Levering
Vores redskabsskure leveres altid med kran til din privatbolig, sommerhus eller kolonihavehus. Du får altid en manual med, når du køber et redskabsskur fra Sølund Huse, og du kan også finde vejledningen på hjemmesiden. Vores kundeservice sidder altid klar på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til vores redskabsskure eller undervejs i byggeprocessen. 

 Læs hvordan du maler dit redskabsskur her.  

Flere artikler fra samme kategori

Sådan vælger du den rigtige pavillon til din have

Drømmer du om en pavillon fra Sølund Huse, når haven springer ud i farver? Hos Sølund Huse har vi mange forskellige pavilloner til både den...

læs mere
legehus på stolper fra www.sølundhuse.dk

Legehus med plads til drømme

For et par år siden fik Ingrid på 13 år og Agnethe på 8 år et Lille Peter legehus fra Sølund Huse. De har selv...

læs mere
Legehus på stylter fra www.sølundhuse.dk

Lille Peter hos dagplejeren

Jette er privat dagplejemor og passer fire små børn mellem 0 og tre år. For et par år siden fik hun opført et Lille Peter...

læs mere