Chat with us, powered by LiveChat

Findes det feminine skur?

Ja! Lige som man længe har talt om mandehuler og herreværelser, er der for et par år siden opstået et nyt begreb, she shed, direkte oversat hun-skur.

Et skur er nok ikke det første, du kommer i tanker om, når du skal tænke på noget feminint. Men ikke desto mindre findes det altså. Det lille skur eller hus, gerne placeret i haven, behøver ikke nødvendigvis at være indrettet feminint, men det afgørende er, at det fungerer som et frirum for hende.

Maggi 1 er et smukt redsskabsskur fra sølundhuse.dk 

Et sted, der kan være indrettet til ren afslapning, til kreative projekter eller til at man kan gå og hygge med planter, som det er tilfældet i det feminine skur i træ, vi har indrettet her hos Sølund Huse.

Her er der mulighed for at få jord under neglene og slappe af med at plante nyt og plante om. Det er basen for det havearbejde, som hun hygger sig med at lave.

Men det er mere end bare et skur i haven. Det er et fristed, hvor der er frisk luft og plads til, at tankerne kan vandre. Hvor du også kan tage en pause og nyde en kop kaffe i en lille oase, som er indrettet præcis, som du ønsker det.

Her i indlægget finder du nogle billeder af vores bud på indretning af skur i et feminint ude-univers – indrettet i det lille redskabshus Maggi. Find det redskabshus, der passer til din drøm og din have blandt de mange modeller her.

Hvis du vil se byggeprocessen for et byg selv redskabshus, kan du følge med trin-for-trin på siden her. 

Hvordan skal dit drømme-skur se ud?

  

Inspiration direkte i din indbakke?
Ca. hver 14. dag udsender vi Sølund Huses inspirationsmail med tips til indretning og vedligehold, byg-selv-råd og gode tilbud. Du kan tilmelde dig gratis
her.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration