inspiration til værksted

Fra rodet garage til velorganiseret værksted

 

Ole og Marie fik endelig deres garage tilbage, da parret for nogle år siden besluttede sig for at få opført et Maggi 3 haveskur på 10 m2, der skulle anvendes som værkested til Oles arbejdsredskaber.

I Højbjerg bor Ole og Marie i den smukkeste villa med røde mursten, som er omringet af en have, hvor der er kræset for detaljerne. Haven oser af idyl med sine mange blomsterkrukker, farverige planter og saftige jordbær, der dyrkes i parrets orangeri. For nogle år tilbage byggede Ole haveskuret, Maggi 3. Skuret skulle erstatte placeringen af det gamle hønsehus, der havde stået i haven siden tidernes morgen.

Maggi 3 skur i træ fra Sølund Huse

Maggi 3 redskabsskur

Farvel til rodet garage

Tidligere blev parrets garage anvendt som opbevaring af forskellige sager, der ikke kunne findes plads til andre steder. Særligt blev garagen brugt til oplagring af Oles mange arbejdsredskaber, hvilket betød at der var mindre plads til parrets bil. Efter Ole og Marie har anskaffet sig et Maggi 3 skur, har parret endelig fået den plads, som de ønskede. Ole og Marie har blandt organiseret arbejdsredskaberne nøje med forskellige opbevaringsløsninger.

”Lige pludselig fik jeg min garage igen (…) Nu kan bilen være der”  forklarer Ole.

Ydermere er Ole begejstret over, at hans værktøj i dag ikke ruster, da han har isoleret skuret med flamingo under værkstedets gulvbrædder.

Klassisk skur fra Sølund

Skur til træ og redskaber

Fordybelse og kreative projekter

Efter at Ole er gået på pension, har han fået tid til at gå og nusse omkring forskellige projekter i værkstedet.

Ole og Marie har mange børnebørn, der befinder sig på Sjælland, derfor skal de forkæles ekstra meget, når de er på besøg hos deres bedsteforældre. Børnebørnene har en stor kærlighed til heste, derfor har Ole bygget de fineste træheste i forskellige størrelser, som de kan ride på, når de er på besøg.  Ole og Marie havde tidligere gynger i haven, men i dag nyder de at kunne give børnebørnene en unik legeaktivitet, som ikke kan findes på den nærliggende legeplads.

Endvidere har Ole udvidet skuret med en tilbygning, hvor parret kan have deres brænde liggende.

De bedste materialer

Maggi 3 skuret er konstrueret med omhyggeligt udvalgte materialer, der ikke kun sikrer holdbarhed, men også tilføjer en æstetisk appel til dit udendørs område.

Se produktet her
skur til haven på 10 m2 fra www.sølundhuse.dk

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration