Chat with us, powered by LiveChat
garage dobbel fra sølundhuse.dk indsendt af kunde

Garage med mange funktioner

20. september 2019 Ingen svar

Forbi boldbanerne og hockeybanerne og helt nede for enden af sportspladsen på Mølholm Skole i Vejle ligger en dobbeltgarage placeret. Her er der ingen biler, der kan parkere, for dobbeltgaragen har et helt andet formål.

I garagen kan man nemlig finde alt fra store højdespringsmåtter, kuglestødskugler og målebånd til spyd, hække og frisbee-mål.

Dobbeltgaragen blev bygget og malet for to år siden og fungerer nu som opbevaringsrum til skolens udendørs idrætsudstyr.

”Det er praktisk, at vi kan have det hernede, hvor det skal bruges. For vi kan ikke slæbe alt det udstyr fra de andre bygninger,” fortæller Tonni Rosenberg, som er teknisk serviceleder på Mølholm Skole.

Dobbeltgaragen var et oplagt valg, da dobbeltdørene giver plads til, at selv de store højdespringsmadrasser uden problemer kan gå igennem døråbningen.

Eneste ændring, skolen var nødt til at foretage på garagen var at blænde vinduerne af.

”Jeg har sat plader for vinduerne og døren i den side ud til boldbanen, for ellers bliver ruderne hurtigt smadret,” siger Tonni.

Garage - ikke kun til biler

Mølholm Skole er ikke ene om at tænke ud af boksen, når det kommer til kreative måder at bruge en garage på. Herunder kan du andre eksempler på, hvordan nogle af vores kunder har valgt at bruge garagen til andet end bilen. De viste garager er alle forskellige, og du kan få et overblik over alle modellerne her. 

Garage som hobbyrum

Herunder ses billeder indsendt af vores kunde René og familien, som har omdøbt deres dobbelte garage til hobbyrum. Her er god plads til opbevaring af redskaber og værktøj og ikke mindst til at stå og arbejde i det dertil indrettede værksted.
Garage omdøbt til hobbyrum. Her har René og familien det helt store overblik over alt værktøj og redskaber samtidig med, at der er rigeligt med plads til at stå og arbejde på. 

Garage som hyggerum

Anette har sendt os billedet herunder af hendes hyggelige indretning af Garage 300. Dette er endnu en alternativ brug af en garage, der hermed kommer til at fungere som et sted for både hobby-sysler og afslapning. 

Garage 300 (modelbillede), som Anette har indrettet til hygge og afslapning. 

Måske er du blevet inspireret til at bygge en garage til lige præcis dit behov? Du er velkommen til at se vores udvalg af garager og carporte her.

Har du brug for hjælp til at finde en løsning, der passer til lige præcis dit behov? Så kontakt os endelig på tlf. 7566 2875 eller mail info@solundhuse.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Vil du løbende inspireres?
Så kan du tilmelde dig Sølund Huses inspirationsmail ganske gratis her. Vi udsender hver 14. dag. 

Skrevet af.
Lene