garage 470 fra Sølund Huse

Garage til unik veteranbil

For et år siden flyttede Knud og hans kone fra en landejendom til et hyggeligt villakvarter i Midtjylland. Efter overtagelsen af den nye bolig valgte de at opføre en garage 470, så de kunne få mere plads til opbevaring, og Knud kunne gå og nusse om sin elskede veteranbil.

Knud og hans kone har i mange år boet i et gammelt og idyllisk kloster ude på landet. Trods meget vedligeholdelse af landejendommen nød ægteparret, at der var god plads til opbevaring, og Knud kunne udfolde sin hobby for gamle biler.

I 2021 besluttede ægteparret sig for at sige farvel til livet på landet. De drømte om en hverdag med færre kvadratmeter og mindre arbejde. Knud og hans kone flyttede derfor ind i en hyggelig villa, som havde alt, hvad de ønskede. Dog savnede ægteparret et sted, som kunne erstatte deres gamle lade, hvor der var plads til Knuds gule veteranbil og oplagring. Efter ægteparret var kommet på plads i deres nye hjem, og de havde vænnet sig til de nye omgivelser, valgte de at opføre en garage 470 fra Sølund Huse.

”Det passede perfekt med garagen. Nu har vi den plads, vi skal bruge.” fortæller Knud.

Garage 470 til bil eller Motorcykel fra Sølund Huse

Garage 470 til bil og værktøj fra Sølund

Kærlighed for veteranbiler

Udover garagen bliver brugt til oplagring af parrets motorcykel og haveredskaber, så har Knuds gule veteranbil en helt særlig plads i garagen.

”Jeg elsker at gå rundt og reparere min gamle bil. Der er masser af plads.” fortæller Knud.

Knud elsker at gå og nusse om bilen i garagen, og han nyder, at vind og vejr ikke er en forhindring, så han kan fordybe sig i sin hobby hele året rundt. Knud har også monteret et sidespejl og en håndvask i garagen, så han kan vaske sine hænder for olie og snavs.

Garage 470 i træ til bilen

Garage 470 til bil og resdkaber

Farvevalg og byggeproces

Knud byggede garagen i foråret med hjælp fra hans lillebror, og det tog dem kun tre dage at færdiggøre bygningen. Knud og hans kone har valgt at give garagen træbeskyttelse og grundolie, og vil gerne beholde garagens naturlige træfarve, så den passer til husets mursten.

”Den skal være, som den er.” forklarer Knud.

Beskyt din bil sikkert

24 M² ENKELT GARAGE - GARAGE 470

Vores garage 470 tilbyder praktisk opbevaring og beskyttelse til dine køretøjer og ejendele med stil.

Se produktet her
køb garage med fri levering

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration