dobbel garage byggesæt fra www.solundhuse.dk

Den svenskrøde garage

Michael og Mette bor i et rødt træhus med skoven og naturen lige udenfor vinduerne. I foråret fik parret opført en garage 470 fra Sølund Huse med plads til både motorcykler og værktøj.  

Træernes rødbrune efterårsfarver matcher næsten det svenskrøde træhus med hvide sprosser for vinduerne. Her bor Mette og Michael, som i de seneste år har renoveret og malet huset både indvendig og udvendig.

Sidste vinter rykkede også en garage 470 fra Sølund Huse ind i haven, hvor der er plads til både motorcykler og arbejdsbord.

”Jeg manglede et sted til mine motorcykler, så de kunne stå i tørvejr om vinteren, og samtidig ønskede vi os et værksted med plads til opbevaring,” siger Michael.

Den rigtige farve
Han har selv samlet garagen sammen med sin far, og parret har malet den sammen hen over et par uger. Udover motorcyklerne er der også blevet plads til et langt arbejdsbord, plæneklipper, værktøj, maling og opbevaring. De var ikke i tvivl om den svenskrøde farve.

“Huset var lilla før, så det trængte til en anden farve, men vi synes ofte, at sort bliver lidt kedeligt. Den svenskrøde farve skiller sig lidt ud, og garagen skulle selvfølgelig være samme farve som huset,” forklarer Mette

“Der er mange som stopper op, når de går tur på vejen og ser på vores garage. Den skiller sig nok lidt ud, fordi vi har valgt den svenskrøde farve, som passer til sommerhuset.”

Besøg i udstillingen
Parret besøgte Sølund Huses udstilling i Hovedgård, inden de besluttede sig for en garage 470 er på 23,4 m2. De har ændret en lille smule i det oprindelige design, da de ønskede, at døren var tættere på indgangen til huset.

“Vi har spejlvendt den ene side, så døren er i den anden ende end porten. Det gav lidt mere mening for os, og på sigt vil vi gerne anlægge en sti med fliser fra huset til garagen,” forklarer Michael og fortsætter:

“Der er mange som stopper op, når de går tur på vejen og ser på vores garage. Den skiller sig nok lidt ud, fordi vi har valgt den svenskrøde farve, som passer til sommerhuset.”

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration