Kunst, kaffe og solnedgang i havehuset

I Suzannes havehus er der plads til fine penselstrøg, kaffe i aftensolen og rolige øjeblikke med venner og familie

Det var egentlig meningen, at det skulle være et atelier, hvor kreativitet kunne flyde frit, da Suzanne fik sit havehus fra Sølund Huse i 2018. Her tre år senere er havehuset imidlertid blevet en stille oase for hele familien, hvor naturen maler sine egne malerier på den anden side af de store vinduer.

”Havehuset er simpelthen for lækkert til, at jeg kun bruger det som atelier. Resten af familien vil også være med, og vi bruger huset som et roligt frirum, hvor vi kan slappe af med familie og venner,” forklarer Suzanne, som er kunstner og står bag Pukkkinenart.


Huset vender mod vest, så familien kan nyde aftensolen på terrassen.


Fletlamperne er fra Søstrene Grene, og møbler er brugte fra lokalområdet.

Blomsterhaven

Hun har ikke tidligere haft interesse i at plante blomster, men ved havehuset har hun anlagt et blomsterhave, hvor valmuer, margueritter og kornblomster gror frit om sommeren. Sidste sommer fik familien også en træterrasse ved havehuset, hvor de kan trække stikket for en stund og se solnedgangen gå ned bag skoven og markerne.

”Huset ligger 35 meter fra vores hus, og vi tilbringer rigtig meget tid i havehuset fra påske til oktober. Vi har trukket strøm i huset, så vi kan tænde lys og lave kaffe,” siger Suzanne.

”Huset ligger 35 meter fra vores hus, og vi tilbringer rigtig meget tid i havehuset fra påske til oktober,” siger Suzanne.

Sølund Sølund Huse har mange forskellige havehuse at vælge imellem.

Se hele vores udvalg

Kunst og genbrugsfund

Suzanne har indrettet havehuset med genbrugsfund, som hun har fundet i lokalområdet, og der er også blevet plads til hendes egen kunst på væggene. Familien har flere planer for havehuset, når foråret springer ud.

”Jeg vil gerne male det hvidt indvendigt, da det passer rigtig godt til huset og udsigten. Og så skal vi have en udebruser, så vi kan tage et bad på de varme sommerdage. Jeg glæder mig meget til en ny sæson i vores helt private kolonihavehus,” siger Suzanne.

Havehuset blev købt for et par år siden. Du kan se den nyeste model her

Skal du også have et havehus?

14,4 M² HAVEHUS - JOHANNA

Det yndefulde og klassiske element havehus med alu-skydedør og fantastisk lys-indfang. Johanna er et element havehus, som er perfekt til dig, der har brug for et anneks eller hjemmekontor.

Se produktet her
Johanna element havehus i højkvalitet med store vinduespartier fra Sølund Huse

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration