Irene et havehus fra sølundhuse.dk ideelt som gæstehus i haven

Havehuset – dit ekstra rum

Kunne du også godt bruge lidt mere plads i huset? Et havehus kan være løsningen, der giver dig et ekstra, funktionelt rum, som både kan bruges til opbevaring og som gæstehus i haven.

Havehuset giver dig mulighed for at opbevare ting, du ikke bruger i længere perioder; havemøbler, luftmadrasser, rullekufferten, lyskæderne fra jul og alt det andet, som lige nu fylder lidt for meget inde i huset. Og den hyggelige træhytte lige i din baghave er både pæn at se på og let tilgængelig, når du skal bruge dine ting.

 
Irene 1

Havehuset er større end et traditionelt skur, som ellers også ofte bliver brugt til opbevaring. Havehusets størrelse skaber hermed også de perfekte rammer, når du får overnattende gæster. For du kan snildt få plads til en gæsteseng eller sovesofa uden, at det går ud over opbevaringspladsen.


Nicole

Du kan se videoen herunder fra et af vores havehuse, Roberta, for at få et indtryk af havehuset indefra.

Se hele udvalget af havehuse her

Flere gode ideer?
Vil du have mere inspiration direkte i din indbakke, så kan du tilmelde dig vores inspirations-mail, hvor vi ca. hver 14. dag udgiver de bedste historier om livsstil og indretning og gode råd til vedligehold og byg-selv. 

Du tilmelder dig gratis her.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration