Chat with us, powered by LiveChat
Irene et havehus fra sølundhuse.dk ideelt som gæstehus i haven

Havehuset – dit ekstra rum

30. april 2019 Ingen svar

Kunne du også godt bruge lidt mere plads i huset? Et havehus kan være løsningen, der giver dig et ekstra, funktionelt rum, som både kan bruges til opbevaring og som gæstehus i haven.

Havehuset giver dig mulighed for at opbevare ting, du ikke bruger i længere perioder; havemøbler, luftmadrasser, rullekufferten, lyskæderne fra jul og alt det andet, som lige nu fylder lidt for meget inde i huset. Og den hyggelige træhytte lige i din baghave er både pæn at se på og let tilgængelig, når du skal bruge dine ting.

 
Irene 1

Havehuset er større end et traditionelt skur, som ellers også ofte bliver brugt til opbevaring. Havehusets størrelse skaber hermed også de perfekte rammer, når du får overnattende gæster. For du kan snildt få plads til en gæsteseng eller sovesofa uden, at det går ud over opbevaringspladsen.


Nicole

Du kan se videoen herunder fra et af vores havehuse, Roberta, for at få et indtryk af havehuset indefra.

Se hele udvalget af havehuse her

Flere gode ideer?
Vil du have mere inspiration direkte i din indbakke, så kan du tilmelde dig vores inspirations-mail, hvor vi ca. hver 14. dag udgiver de bedste historier om livsstil og indretning og gode råd til vedligehold og byg-selv. 

Du tilmelder dig gratis her.

Skrevet af.
Lene