Felix 4 haveskur

Haveskur forvandlet til anneks

 

Linda havde nogle helt særlige krav til sit anneks, hvorfor hun i januar måned valgte at isolere et Felix 4 skur, så hendes ønsker kunne blive opfyldt.

Linda bor i et rødt parcelhus med stor have, der er indrettet med små hyggelige terrasseområder, blomsterbede og udendørsbruser. I januar måned 2022 fik Linda opført et Felix 4 skur på 7,1 m², som skulle opfylde hendes havedrøm om et gæsteanneks, der kunne benyttes, når familien var på besøg.

Felix 4 haveskur i træ fra Sølund

Felix 4 skur fra Sølund

Fra haveskur til anneks

 For Linda var det altafgørende, at annekset havde de rigtige størrelsesforhold og et udseende, som ikke stod i kontrast til hendes parcelhuset.

”Målene var styrende for mig, og jeg skulle have tag med hældning. Det skulle passe ind med husets stil.” forklarer Linda.

Felix 4 levede op til kravene, så derfor valgte Linda at købe et haveskur, som senere blev forvandlet til et anneks med isolering og elinstallationer, der kunne anvendes hele året rundt.

Felix 4 haveskur i træ

felix 4 skur til haven med vinduer

 Møbler og nips med historie og sjæl

 Felix 4 er efterfølgende blevet indrettet med hyggelige møbler og nips, som Linda har fundet i en lokal Facebookgruppe.

”Jeg havde sådan et princip, at i de her tider, ville jeg ikke ud at købe en eneste ting. Samtidig synes jeg, at det skulle have stilen af sommerhus.” fortæller Linda.

Det indvendige rum har derfor fået en helt særlig stemning over sig, da genbrugsfundene emmer af historie og sjæl, så udhuset føles hjemligt, når man træder indenfor.

Et klassisk skur

Med et Felix 4 skur får du den ideelle plads til dine haveredskaber eller et inspirerende hobbyrum, der giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet.

Se produktet her
Felix 4 skur fra Sølund Huse

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration