Chat with us, powered by LiveChat
Haveskur i træ

Et lille haveskur i træ

19. september 2020 Ingen svar

Da Bente og Niels' gamle blikskur ikke kunne mere, blev erstatningen et haveskur i træ, som de selv har samlet.

Parret har valgt at placere skuret i et hjørne af haven, hvor det lige passer ind. På den måde står det tilpas tilbagetrukket, men alligevel er de nødvendige redskaber lige ved hånden, når der er brug for det.

Haveskur i træ fra Sølund Huse
Bente og Niels har selv samlet haveskuret, som er leveret som samlesæt.

Haveskur i træ fra sølund Huse
I det lille haveskur på 5,1 m2 er der plads til de ting, som Bente og Niels ofte bruger i havearbejdet: Plæneklipper, redskaber, værktøj og krukker.

Et byg-selv projekt

Bente og Niels' lille haveskur er ligesom alle Sølunds andre huse leveret som samlesæt. Her kommer alle nødvendige dele i tilskårne, løse brædder. Søm, skruer, tag og tagpap medfølger også. 

Haveskur i træ fra Sølund Huse
Skuret samles i et kliksystem, hvor vægbjælkerne sættes ned i hinanden. Her skal hverken saves eller bores.

Haveskur i træ fra Sølund Huse
Alle materialerne består af kernetræ fra langsomtvoksende grantræer. Dette giver en tættere årestruktur, som forlænger træværkets levetid.

Orden i sagerne

Alt, hvad der kan bruges i haven, bliver opbevaret i haveskuret. Bente og Niels har skabt overblik over redskaber og værktøj ved at sætte hylder op på den ene væg og holdere til haveredskaberne langs hele bagvæggen.

Haveskur i træ fra Sølund HuseHylder, kasser og holdere til haveredskaber - så er der overblik over de ting, Bente og Niels opbevarer i haveskuret. 

Haveskur i træ fra Sølund Huse
Haveskuret hedder Maggi 1A og er på 5,1 m2, som du kan finde lige her. 

Skrevet af.
Lene