Chat with us, powered by LiveChat
paradis til afslapning

Træ-paradis til betonmanden

28. august 2020 Ingen svar

Preben har skabt sin egen oase, som byder på en afslappende modsætning til hans travle arbejdsliv. Alt er udført i træ, så der ikke er noget, der kan minde om arbejde for Preben, som arbejder med beton til hverdag.

Man skal ikke snakke længe med Preben, før man bliver klar over, at han er en mand med mange ideer. Og man behøver kun at tage et kig om i baghaven for at få det bekræftet.

Hele området bag huset har han selv bygget op – med træterrasse, åben hytte med stenovn, sauna, vildmarksbad og en lille pool.


Preben er en mand med gang i mange ideer og projekter. Her foran sin hjemmebyggede stenovn.


Før havde Preben en fliseterrasse, men fristedet skulle kun være i træ, fordi han arbejder med beton til dagligt.

Koldt og varmt

”Det er lavet, fordi det er meningen, at jeg skal slappe af,” siger Preben. Og det indbyder området i den grad til. Til sommerbrug er der liggestole, pool og en smuk udsigt over markerne.

”Saunaen og vildmarksbadet bliver hovedsageligt brugt om vinteren. Så har vi to varme steder og en kold pool ved siden af. Så kan man sidde med fødderne i poolen og blive kølet af, mens man nyder udsigten – og så i det varme igen,” siger Preben.


Preben har valgt en af de store saunaer med ekstra længde og terrasseplads. 

Mere tid til afslapning

Preben har bygget en hytte, der passer i stilen med resten. Her er indbygget stenovn, så han kan grille og hygge om kammeraterne. På de varme sommerdage har vildmarksbadet også været taget i brug som afkølende indslag, hvor Preben så bare har undladt at tænde op i det.


Vildmarksbadet
bruger Preben mest i vintertiden, men det er også blevet brugt til nedkøling på de helt varme sommerdage. 


Hele området er bygget for at Preben kan have et sted at slappe af i et tralvt arbejdsliv.

Hele arrangementet er et populært samlingssted, og Preben har fået flere forespørgsler om afholdelse af runde fødselsdage. Men mest af alt skal det være et sted til afslapning for ham selv, og det er han fast besluttet på at tage sig mere tid til i den nærmeste fremtid.

Drømmer du også om dit eget sted til afslapning?

Du kan selv sammensætte din sauna, hvad en du ønsker den lige så stor som Prebens eller mindre, med omklædningsrum, eller... Se mulighederne her:

Prebens klassiske vildmarksbad er i størrelsen 180 cm i diameter. Her er der også mulighed for at gå op eller ned i størrelse efter behov:

Skrevet af.
Lene