Chat with us, powered by LiveChat
Legehuse Inspiration, Lille otto

Legehuse med plads til fantasi

5. marts 2018 Ingen svar

Leder du efter det perfekte centrum for dit barns leg? Så finder du det her!

Legehuse

Et legehus er en super god ting at give til dine børn, da det med til at udvikle deres sociale egenskaber, samtidig med at legehuset får dine børn tættere på hinanden. I legehuset er det børnene der bestemmer, og det giver dem et frirum. Legehuset kan give dine børn et trykt og sikkert sted, at kunne lege med deres venner. Måske du selv kan huske, da du sin tid legede købmand fra legehuset. Det var en fantastisk tid med gode barndomsminder.

Giv dine børn et legehus i haven og ser deres fantasi blomstre. I et legehus kan fantasien få frit løb, der plads til prinsesser, sørøvere, te-selskaber, politi, røvere og hele familien.

Et trælegehus i høj kvalitet giver plads til børn der vokser og mange års leg. Sølund tilbyder et stort udvalg af sjove og flotte legehus i træ. Du kan finde alt fra legehuse der ligner cirkusvogne til det fineste lille legehus med terrasse, blomsterkasser og vinduesskodder.

Vi har både små legehus på 2,1 m2 og store legehus på 6,2 m2. Du kan få nogle af vores legehuse med terrasser og hems. De fleste af vores legehuse, kan du male sammen med dine børn, lige i den farve du ønsker.

Legehusene leveres i samlesæt med alle nødvendige materialer, alt er tilpasset og skal kun samles.
Vi hos Sølund Huse har to typer legehuse nemlig element huse, som er hele sider der blot skures sammen og så bjælke legehuse, hvor det er enkelte bjælker der stables ovenpå hinanden. Fælles for begge typer er at de er forholdsvis nemme at bygge.

Alle vores legehus kan ses her. Under det ønskede legehus kan du finde produktbeskrivelse, mål, tegninger og samle manual.

Har du spørgsmål til hvilket legehus du skal vælge, hvordan du skal samle det eller andre spørgsmål, kan du altid kontakte os og få gratis rådgivning.

Skrevet af.
Mads

-->