Legehuse Inspiration, Lille otto

Legehuse med plads til fantasi

Leder du efter det perfekte centrum for dit barns leg? Så finder du det her!

Legehuse

Et legehus er en super god ting at give til dine børn, da det med til at udvikle deres sociale egenskaber, samtidig med at legehuset får dine børn tættere på hinanden. I legehuset er det børnene der bestemmer, og det giver dem et frirum. Legehuset kan give dine børn et trykt og sikkert sted, at kunne lege med deres venner. Måske du selv kan huske, da du sin tid legede købmand fra legehuset. Det var en fantastisk tid med gode barndomsminder.

Giv dine børn et legehus i haven og ser deres fantasi blomstre. I et legehus kan fantasien få frit løb, der plads til prinsesser, sørøvere, te-selskaber, politi, røvere og hele familien.

Et trælegehus i høj kvalitet giver plads til børn der vokser og mange års leg. Sølund tilbyder et stort udvalg af sjove og flotte legehus i træ. Du kan finde alt fra legehuse der ligner cirkusvogne til det fineste lille legehus med terrasse, blomsterkasser og vinduesskodder.

Vi har både små legehus på 2,1 m2 og store legehus på 6,2 m2. Du kan få nogle af vores legehuse med terrasser og hems. De fleste af vores legehuse, kan du male sammen med dine børn, lige i den farve du ønsker.

Legehusene leveres i samlesæt med alle nødvendige materialer, alt er tilpasset og skal kun samles.
Vi hos Sølund Huse har to typer legehuse nemlig element huse, som er hele sider der blot skures sammen og så bjælke legehuse, hvor det er enkelte bjælker der stables ovenpå hinanden. Fælles for begge typer er at de er forholdsvis nemme at bygge.

Alle vores legehus kan ses her. Under det ønskede legehus kan du finde produktbeskrivelse, mål, tegninger og samle manual.

Har du spørgsmål til hvilket legehus du skal vælge, hvordan du skal samle det eller andre spørgsmål, kan du altid kontakte os og få gratis rådgivning.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration