Guide: Find det rigtige legehus

Line Hitz , 10.januar 2022

Hos Sølund Huse har vi mange forskellige legehuse at vælge imellem. Vi giver dig her et overblik over mulighederne, når du skal købe et legehus til børnene.

Størrelse
Legehuset er børnenes fristed, hvor fantasien kan få frit løb. Her skal være plads til både at lege købmand, bager og brandstation, spise madpakker og invitere vennerne indenfor. Det er altid en god ide at se på, hvor stor din have er. Lille Felix er vores mindste legehus på 3,2 m, og Lille Alberte på 5,4 m2 + en hems på 1,5 m2 er det største legehus fra Sølund Huse. Du kan altid vente med at sætte hemsen op, hvis dit barn er for lille til at kravle på trapper.  Alle vores legehuse er TÜV-sikkerhedsgodkendte, som betyder at der ikke må være klemningsfare i legehuset. Vinduerne i vores legehuse kan derfor ikke åbnes.

Terrasse
Legehusene Lille Otto, Lille Anders, Lille Pyt, Lille Lone og Lille Harry har træterrasse, hvor børnene kan spise madpakker og invitere hele familien på sandkage. Er du mere til fliser foran legehuset, så kan selv lægge fliser foran Lille Amanda, Lille Marie Lille Alberte og Lille Lise.

Stolper
Drømmer du om det ultimative legehuse i en lille have? Legehusene Lille Peter og Lille Bella står på stolper, og der der mulighed for at have en sandkasse under legehuset. Til et Lille Bella legehus er både rutsjebane, gynge og sandkasse inklusiv i prisen.

Farve
Alle vores legehuse kommer umalet, og du kan male legehuset i din yndlingsfarve. Til alle vores legehuse medfølger kraftig shingles tagbeklædning og søm gratis. Når du maler dit legehuset, skal du altid bruge grundingsolie først. Læs hele guiden om maling af vores træhuse her.

Byggeproces
Alle vores legehuse leveres komplet som et samlesæt med tag, gulv, montagekit, søm, kraftig tagpap. Legehuset bliver leveret med kranvogn, så du skal blot pakke delene ud, samle huset samt grunde og male. Vi leverer gratis med kran til fastlandet og brofaste øer. Du kan også vælge at afhente dit legehus på vores lager i Hovedgård.

Se alle legehuse fra Sølund Huse her.

Flere artikler fra samme kategori

Haveskur

Et praktisk haveskur i kolonihave

Jørgen fik opført et Maggi 1 skur i hans have, da det passede til hans behov for oplagring, og efterfulgte retningslinjerne for kolonihaver. Jørgen bor...

læs mere

Sådan vælger du den rigtige pavillon til din have

Drømmer du om en pavillon fra Sølund Huse, når haven springer ud i farver? Hos Sølund Huse har vi mange forskellige pavilloner til både den...

læs mere
legehus på stolper fra www.sølundhuse.dk

Legehus med plads til drømme

For et par år siden fik Ingrid på 13 år og Agnethe på 8 år et Lille Peter legehus fra Sølund Huse. De har selv...

læs mere