Guide: Find det rigtige legehus

Hos Sølund Huse har vi mange forskellige legehuse at vælge imellem. Vi giver dig her et overblik over mulighederne, når du skal købe et legehus til børnene.

Størrelse
Legehuset er børnenes fristed, hvor fantasien kan få frit løb. Her skal være plads til både at lege købmand, bager og brandstation, spise madpakker og invitere vennerne indenfor. Det er altid en god ide at se på, hvor stor din have er. Lille Felix er vores mindste legehus på 3,2 m, og Lille Alberte på 5,4 m2 + en hems på 1,5 m2 er det største legehus fra Sølund Huse. Du kan altid vente med at sætte hemsen op, hvis dit barn er for lille til at kravle på trapper.  Alle vores legehuse er TÜV-sikkerhedsgodkendte, som betyder at der ikke må være klemningsfare i legehuset. Vinduerne i vores legehuse kan derfor ikke åbnes.

Terrasse
Legehusene Lille Otto, Lille Anders, Lille Pyt, Lille Lone og Lille Harry har træterrasse, hvor børnene kan spise madpakker og invitere hele familien på sandkage. Er du mere til fliser foran legehuset, så kan selv lægge fliser foran Lille Amanda, Lille Marie Lille Alberte og Lille Lise.

Stolper
Drømmer du om det ultimative legehuse i en lille have? Legehusene Lille Peter og Lille Bella står på stolper, og der der mulighed for at have en sandkasse under legehuset. Til et Lille Bella legehus er både rutsjebane, gynge og sandkasse inklusiv i prisen.

Farve
Alle vores legehuse kommer umalet, og du kan male legehuset i din yndlingsfarve. Til alle vores legehuse medfølger kraftig shingles tagbeklædning og søm gratis. Når du maler dit legehuset, skal du altid bruge grundingsolie først. Læs hele guiden om maling af vores træhuse her.

Byggeproces
Alle vores legehuse leveres komplet som et samlesæt med tag, gulv, montagekit, søm, kraftig tagpap. Legehuset bliver leveret med kranvogn, så du skal blot pakke delene ud, samle huset samt grunde og male. Vi leverer gratis med kran til fastlandet og brofaste øer. Du kan også vælge at afhente dit legehus på vores lager i Hovedgård.

Se alle legehuse fra Sølund Huse her.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration