Legehus i træ fra www.sølundhuse.dk

Lille Marie med plads til lur på hemsen

Lille Marie med plads til lur på hemsen  

Sofie på to fra Visse ved Aalborg har fået et nyt Lille Marie legehus i haven, hvor der er plads til hele familien

Hos familien Jensen i Visse ved Aalborg er et nyt Lille Marie legehus flyttet ind i haven. I legehus er der plads til både dukkeleg, frokost og en lur på hemsen.

”Vi flyttede i hus for et års tid siden, og vi ønskede et legehus, som ikke var så bredt, da vi ikke har så meget plads i haven. Vi købte derfor et legehus i to etager med plads til både børn og voksne,” forklarer Rune Jensen.

Lys og varme
Datteren Sofie har allerede leget i legekøkkenet og slappet af på hemsen, som familien har indrettet med dyner og puder.

Rune Jensen har trukket strøm til legehuset, så der er lys i loftet, når det er mørkt udenfor. Dertil kan temperaturen reguleres, hvis frosten bider, eller solen skinner fra en skyfri himmel.

”Med strøm i legehuset kan vi bruge legehuset både sommer og vinter, og samtidig kan jeg sætte en støvsuger til, hvis legehuset trænger til en rengøring,” siger Rune Jensen.

Familieprojekt
Det har taget omkring en uges tid at samle legehuset fra det ankom med kranvognen til det stod færdig i haven. Det har været et familieprojekt at samle legehuset, da Rune Jensen har fået hjælp af sin far, som er tidligere tømrer.

”Vi overvejede at bygge et legehus fra bunden, men det er alle pengene værd at købe et legehus, da det er rigtig lækre materialer. Det tog lidt tid at få grunnet træet ordentligt, og der var en del tørretid, men vi prøvede at se det, som en hyggelig opgave,” forklarer Rune Jensen.

Lille Marie legehus er valgt til årets legehus i 2018.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration