Chat with us, powered by LiveChat
Legehus i træ fra www.sølundhuse.dk

Lille Marie med plads til lur på hemsen

23. februar 2021 Ingen svar

Lille Marie med plads til lur på hemsen  

Sofie på to fra Visse ved Aalborg har fået et nyt Lille Marie legehus i haven, hvor der er plads til hele familien

Hos familien Jensen i Visse ved Aalborg er et nyt Lille Marie legehus flyttet ind i haven. I legehus er der plads til både dukkeleg, frokost og en lur på hemsen.

”Vi flyttede i hus for et års tid siden, og vi ønskede et legehus, som ikke var så bredt, da vi ikke har så meget plads i haven. Vi købte derfor et legehus i to etager med plads til både børn og voksne,” forklarer Rune Jensen.

Lys og varme
Datteren Sofie har allerede leget i legekøkkenet og slappet af på hemsen, som familien har indrettet med dyner og puder.

Rune Jensen har trukket strøm til legehuset, så der er lys i loftet, når det er mørkt udenfor. Dertil kan temperaturen reguleres, hvis frosten bider, eller solen skinner fra en skyfri himmel.

”Med strøm i legehuset kan vi bruge legehuset både sommer og vinter, og samtidig kan jeg sætte en støvsuger til, hvis legehuset trænger til en rengøring,” siger Rune Jensen.

Familieprojekt
Det har taget omkring en uges tid at samle legehuset fra det ankom med kranvognen til det stod færdig i haven. Det har været et familieprojekt at samle legehuset, da Rune Jensen har fået hjælp af sin far, som er tidligere tømrer.

”Vi overvejede at bygge et legehus fra bunden, men det er alle pengene værd at købe et legehus, da det er rigtig lækre materialer. Det tog lidt tid at få grunnet træet ordentligt, og der var en del tørretid, men vi prøvede at se det, som en hyggelig opgave,” forklarer Rune Jensen.

Lille Marie legehus er valgt til årets legehus i 2018.

Sofie på to år leger i sit Lille Marie legehus

Hos Sølund Huse kan du få ideer til, hvordan du indretter dit legehus.

Rune Jensen har selv bygget legehuset fra Sølund Huse

Skrevet af.
Line Hitz