legehus på stolper fra www.sølundhuse.dk

Legehus med plads til drømme

Line Hitz , 22.februar 2022

For et par år siden fik Ingrid på 13 år og Agnethe på 8 år et Lille Peter legehus fra Sølund Huse. De har selv indrettet legehuset og sover derude om sommeren.

Det gule hus ligger på en stille villavej i Horsens. I den store have står et Lille Peter legehus på 3,3 m2, som de to piger selv har indrettet.

Familien havde i forvejen et ældre legetårn, men pigerne ønskede sig et legehus, hvor de kunne sove sammen om sommeren. De valgte selv legehuset efter et besøg i Sølund Huses udstilling i Hovedgård.

"Vi vil gerne have et højt legehus på stolper, så der ikke kommer mus, edderkopper og rotter ind," forklarer Ingrid.

Familieprojekt
Hele familien har samlet legehuset sammen, og pigerne har bestemt de fine farver med rød, sort og hvid. Den røde farve er Ingrids yndlingsfarve, og heldigvis er lillesøster enig i farvevalget.

"Jeg synes også, det er en rigtig fin farve til legehuset," siger Agnethe.

De har indrettet Lille Peter legehuset med kurvemøbler, lyskæder og genbrugsfund. På døren sidder et dødningehoved, som betyder at forældre ikke er velkomne. Om sommeren tager pigerne madrasser og dyner med ud i legehuset og overnatter, og de savner ikke mor og far, selvom mørket falder på.

"Det er rigtig hyggeligt at sove ude i legehuset, og vi vågner ikke om natten. Vi er bare rigtig glade for huset," siger Ingrid.

Flere artikler fra samme kategori

Haveskur

Et praktisk haveskur i kolonihave

Jørgen fik opført et Maggi 1 skur i hans have, da det passede til hans behov for oplagring, og efterfulgte retningslinjerne for kolonihaver. Jørgen bor...

læs mere

Sådan vælger du den rigtige pavillon til din have

Drømmer du om en pavillon fra Sølund Huse, når haven springer ud i farver? Hos Sølund Huse har vi mange forskellige pavilloner til både den...

læs mere
Legehus på stylter fra www.sølundhuse.dk

Lille Peter hos dagplejeren

Jette er privat dagplejemor og passer fire små børn mellem 0 og tre år. For et par år siden fik hun opført et Lille Peter...

læs mere