Chat with us, powered by LiveChat
Lotte 3 sølund huse

Farmors havehus

2. september 2021 Ingen svar

Lilly fik i foråret en Lotte 3 pavillon fra Sølund Huse, som hun kalder Farmors Havehus. Her læser hun bøger, strikker, drikker kaffe og ser solen gå ned i vest.

I Lillys have er der både hindbærbuske, drivhus med tomater og vindruer samt lyng, roser og rododendron. I foråret rykkede også en Lotte 3 pavillon med fladt tag ind i haven, hvor hun nyder en stille stund både dag og aften, mens solen går ned.

”Det var ikke noget, som jeg overvejede i lang tid, men jeg ønskede et sted, hvor jeg kunne slappe af og være udenfor, selvom det var koldt. Jeg har tidligere haft en pavillon i stof, og det fungerede ikke rigtigt,” forklarer Lilly.

Familieprojekt
Hendes børn har hjulpet til med at samle pavillonen, og skiltet med navnet Farmors Havehus har hun fået af børnebørnene. Lilly var helt sikker på pavillons blå farve, da den passer godt til både huset og haven.

”Jeg har selv blandet farve, og den skulle egentlig have været lidt mørkere, men jeg synes, den er blevet rigtig flot, og det klæder haven med lidt farve,” siger Lilly.

”Det var ikke noget jeg overvejede i lang tid, men jeg ønskede et sted, hvor jeg kunne slappe af og være udenfor, selvom det var koldt. Jeg har tidligere haft en pavillon i stof, og det fungerede ikke rigtigt."

En rolig stemning
Lilly besøgte Sølund Huse udstilling ved Hovedgård, inden hun besluttede sig for en Lotte 3 på 7,4 m2 med fladt tag, som kan stå i skel. Hun har selv malet pavillonen både udvendig og indvendig, mens møbler og nips er arvestykker og fund fra gemmerne.

"Hylden har jeg arvet af mit barnebarn, og jeg har malet den i samme blå farve som huset. Resten er ting jeg havde i forvejen, arvestykker og lidt nye møbler. Det er vigtigt, at her er en afslappet og rolig stemning,” siger Lilly.

I regn og blæst
Hun ved endnu ikke, om hun kommer til at bruge pavillonen året rundt, men Lilly overvejer at sætte varme på om vinteren.

“På den måde kan jeg bruge pavillonen hele året. Det er jo også hyggeligt at sidde herude, hvis det regner eller blæser udenfor,” slutter Lilly.

En Lotte 3 pavillon fra Sølund Huse er på 7,4 m2 og kan stå i skel, da huset har faldt tag.

Skrevet af.
Line