samle selv pavillon med halvtag i træ fra www.sølundhuse.dk

Familieoase med kreative løsninger

Louise og Rasmus fra Ry er gode til at tænke ud af boksen, og parret har selv bygget flere smarte opbevaringsløsninger i en Lotte 1 havepavillon fra Sølund Huse.

De lyserøde bonderoser nikker stille i vinden, fuglene kvidrer fra trætoppene og solen skinner ned gennem vinduerne i orangeriet. Når du går ind gennem havelågen hos Louise og Rasmus er træ den røde tråd, som binder den store murstensvillaen sammen med haven. Her er både legehuset, havelågen, terrassen og havepavillonen i træ.

”Vi går meget op i, at huset og haven passer sammen, og vi var derfor også ret sikre på, at vi skulle have et havehus i træ. Vi overvejede længe at bygge et selv, men vi besluttede os i sidste ende for et hus fra Sølund Huse,” forklarer Louise.

Huset vokser med
Rasmus har selv samlet Lotte 1 hjørnepavillonen, og den er malet i en transparent træolie i farven pine, som fremhæver træets struktur. Det er vigtigt for parret, at huset vokser med, hvis familiens behov ændrer sig i fremtiden.

”Lige nu er vores børn små, og vi bruger huset, når vores datter skal sove lur og til opbevaring. Om nogle år får vi en tilbygning til villaen, og så bliver havehuset mere et anneks med hems uden opbevaring,” forklarer Louise.

Kreative løsninger
Parret er gode til at tænke ud af boksen og finde på kreative løsninger. Rasmus har selv bygget en stor hylde til havehynder, og på bagsiden af huset har han bygget et udhæng, hvor haveredskaber og cykler kan stå i læ for regn og sne. Under halvtaget ligger genbrugsfliser fra Københavns Metro.

”Det er vigtigt, at vi finder de rigtige løsninger, så vi udnytter pladsen optimalt, og huset bliver personligt. Jeg har også planer om, at mit paddleboard skal hænge på den anden side af huset,” siger Louise.

Legehus i træ
I den anden ende af haven har børnene et legehus, som også er malet i pine træolie. Familien blev inspireret af havepavillonen fra Sølund Huse, da de skulle bygge legehuset til børnene.

”Min svigerfar har bygget legehuset, som er malet i samme farve som havehuset. Han har ladet sig inspirere at vores hus fra Sølund Huse, som du kan se på taget,” fortæller Louise.

Et Lotte 1 havepavillon kan bruges som havehus, skur, anneks eller værksted.

 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration