Køb hjørnepavillon fra www.sølundhuse.dk

Hjørnepavillon ved rækkehuset

Hans fra Odder fik sidste år en Lotte 1 hjørnepavillon på terrassen. Her spiser han frokost og drikker kaffe året rundt.

For et par år siden flyttede Hans fra et stort hus til et rækkehus tæt på skoven i Odder. Siden har han renoveret både huset og haven, og sidste år rykkede en Lotte 1 hjørnepavillon ind på terrassen.

”Jeg var rigtig glad for mit havehus, hvor jeg boede før. Så det var vigtigt for mig, at der også var plads til et havehus i mit nye hjem, da det giver lidt ekstra plads,” fortæller Hans, som bor på 80 kvadratmeter i rækkehuset.

Sommer og vinter
Mange af naboerne har drivhuse på terrasserne, men Hans var sikker på, at han skulle have et lukket havehus.

”Jeg overvejede flere forskellige, men den her passede perfekt ind i hjørnet på terrassen. Med et lukket hus er der læ for vind og regn både sommer og vinter,” forklarer Hans.

Han har fået en tømrer til at samle Lotte 1, og han har selv valgt den lysegrønne farve.

”Jeg synes, at det bliver lidt kedeligt med sort og hvid. Den grønne farve lyser det hele lidt op og passer sammen med rækkehuset og mit skur,” siger han.

”Jeg synes, at det bliver lidt kedeligt med sort og hvid. Den grønne farve lyser det hele lidt op og passer sammen med rækkehuset og mit skur.”

Kunst fra børnebørnene
Møbler og nips har han fundet i gemmerne, og på væggen har han hængt kunst og keramik fra børnebørnene. Det sidste par måneder har han brugt Lotte 1 til opbevaring i forbindelse med en ombygning, men han forventer at bruge hjørnepavillonen året rundt.

”Jeg er rigtig glad for huset, og jeg bruger den både til frokost og aftensmad eller inviterer gæster med herud,” slutter Hans.

En Lotte 1 hjørnepavillon er på 7,3 m2 og kan bruges til både havehus, opbevaring og værksted.

 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration