Maggi 2 Sølund huse et smukt byg selv haveskur

Købmandsbutik og kajkager i havehuset

I Britt og Karstens Maggi 3 havehus er der plads til både bløde stole og børnebørnenes kødmandsbutik.

For tre år siden flyttede Britt og Karsten ind i et nyt rækkehus i Tranbjerg. Sidste år fik parret et Maggi 3 havehus fra Sølund huse på 10 m2, hvor der er plads til både børn og voksne.

“Vores barnebarn snakkede meget om et legehus i haven, og jeg ønskede mig en udestue. Kompromiset blev et havehus med plads til både børn og voksne. Vi er rigtig glade for huset, og vi tilbringer meget tid herude,” forklarer Britt.

Lyst og let
Karsten har selv lavet købmandsdisken med navnet Filuca, som er en kombination af børnebørnenes navne. Britt har hæklet kajkager, lakridskonfekt, frugt, bolsjer og flag, som børnene kan lege med i mange timer.

Indretning i huset er lys og let med bløde havestole, blomster og nips fra hjemmet. De har valgt at male huset mørkegrå udvendigt og hvidt indvendigt for at skabe en åben atmosfære.

“Jeg leger ofte købmandsbutik med mit barnebarn og drikker kaffe med mine veninder. Det bedste ved huset er, at vi kan være ude, selvom det regner eller blæser meget,” siger Britt.

Maggi
Britt har selv hæklet de mange fine varer i børnebørnenes købmandsbutik.
Maggi 3 sølund huse
Der er plads til både børn og voksne i Britt og Karstens Maggi 3.
Opbevaring om vinteren
Karsten har samlet huset på et par dage, og det var malerarbejdet, som tog længst tid. Parret bruger havehuset fra tidligt forår til hen på efteråret, og om vinteren fungerer huset som et ekstra skur med plads til cykler og bålsted.

Havehuset er ikke til at overse i de mange ens haver, og naboerne i området har da også fået øjnene op for Britt og Karstens Maggi 3.

“Faktisk har mange af naboerne i området spurgt, hvor vi har købt huset, da de gerne vil have noget lignende. Vi kan kun sige, at vi er glade for det, og det var ret nemt at samle,” forklarer Karsten.

Et Maggi 3 hus fra Sølund Huse kan bruges som både redskabsskur, havehus og værksted.

Det bedste ved huset er, at vi kan være ude, selvom det regner eller blæser meget,” siger Britt.

Maggi 3 sølund huse
Et Maggi 3 er på 10 m2.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration