Chat with us, powered by LiveChat
skur til haven på 10 m2 fra www.sølundhuse.dk

”Det kan holde vores tid ud ”

21. juni 2021 Ingen svar

Sidste år fik Lotte og Ole fra Viby et nyt Maggi 3 skur fra Sølund Huse. Skuret erstatter et gammelt skur, som er ved at falde fra hinanden

I Viby ved Aarhus ligger et rødt parcelhus med stor have og terrasse. I baghaven fik Lotte og Ole sidste år opført et Maggie 3 skur på 10 m2 fra Sølund Huse, hvor der er plads til haveredskaber, plæneklipper og reoler med opbevaring.

”Størrelsen er afgørende for, at vi har valgt et Maggie 3 skur. Det er vigtigt for os, at det er plads til alt det, som vi ikke har plads til andre steder,” siger Lotte, som har boet i parcelhuset i over 20 år og fortsætter:

”Vi har sat reoler op for at gøre det lidt mere overskueligt, og jeg har malet gulvet, så det ikke ser så beskidt ud. Vi håber også, at vores cykler kan stå herinde om vinteren.”

Terrassedrømme
I baghaven står det gamle skur stadig og venter på at blive revet ned. I løbet af sommeren skal parret have anlagt en træterrasse foran skuret, som de har drømt om i mange år.

Naboen er tømmer, og han har samlet skuret på et højt fundament, da grunden er skæv. Der er derefter sat skiferplader rundt om fundamentet, så du ikke kan se ind under huset. Herefter er skuret malet med skiferfarve, som passer til udhænget på parcelhuset.

”Vi synes, at skiferpladerne og skiferfarven passer rigtig godt sammen. Planen er, at vi også skal have en trætrappe foran redskabsskuret, som passer i farven,” siger Lotte.

Parret glæder sig til, at træterrassen bliver færdig, og de kan nyde sommeren med orden i sagerne.

”Vi er virkelig glade for huset, og det var hurtigt at få samlet. Det er et solidt hus, og det kan jo holde vores tid ud,” siger Lotte.

Et Maggi 3 redskabsskur er på 10 m2 og har plads til både krukker, havehynder, cykler og plæneklipper.

Skrevet af.
Line