Smukt og praktisk have skur i træ fra Sølund Huse

Skur med grill, vinkøler og haveredskaber

Allan fra Kastrup bruger et Mary 6 skur fra Sølund Huse til opbevaring og som udhæng til grill 

Allan fra Kastrup har lavet en lille oase i sommerhuset i Kastrup, hvor familien slapper af året rundt. I hjørnet af terrassen har han et Mary 6 skur med udhæng fra Sølund huse med plads til både vinkøler, haveredskaber og udhæng til grill.

”Vi har brug skuret rigtigt meget under corona, hvor vi har været meget isoleret i sommerhuset. Her har vi stået i læ under udhænget og grillet, selvom det har været isvinter,” forklarer han.

Et Mary 6 skur med udhæng fra Sølund Huse er 10,3 m2 inklusive udhæng, og Allan har nøje indrettet de to rum i skuret, så der er plads til det hele.

”I den lille del af skuret er der plads til haveredskaber, og i det store rum er der bordplade, reoler og vinkøler, så vi kan få kold vin om sommeren,” siger han.

 

Når duggen falder

Familien er ikke helt færdig med at indrette terrassen, og til foråret drømmer de om at købe en Lotte 1 pavillon fra Sølund Huse.

”Med en pavillon kan vi bruge terrassen året rundt, da vi kan sidde i læ for kulde og blæst både forår og efterår. Samtidig skal den bruges til opbevaring af møbler, så de ikke fylder i skuret,” forklarer han.

Et Mary skur fra Sølund Huse kan købes på med og uden udhæng.

 

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration