Chat with us, powered by LiveChat
Smukt og praktisk have skur i træ fra Sølund Huse

Skur med grill, vinkøler og haveredskaber

8. marts 2021 Ingen svar

Allan fra Kastrup bruger et Mary 6 skur fra Sølund Huse til opbevaring og som udhæng til grill 

Allan fra Kastrup har lavet en lille oase i sommerhuset i Kastrup, hvor familien slapper af året rundt. I hjørnet af terrassen har han et Mary 6 skur med udhæng fra Sølund huse med plads til både vinkøler, haveredskaber og udhæng til grill.

”Vi har brug skuret rigtigt meget under corona, hvor vi har været meget isoleret i sommerhuset. Her har vi stået i læ under udhænget og grillet, selvom det har været isvinter,” forklarer han.

Et Mary 6 skur med udhæng fra Sølund Huse er 10,3 m2 inklusive udhæng, og Allan har nøje indrettet de to rum i skuret, så der er plads til det hele.

”I den lille del af skuret er der plads til haveredskaber, og i det store rum er der bordplade, reoler og vinkøler, så vi kan få kold vin om sommeren,” siger han.

 

Familien har både reoler, bordplade og vinkøler i skuret.

Om vinteren står de i læ under udhænget og griller.

Når duggen falder

Familien er ikke helt færdig med at indrette terrassen, og til foråret drømmer de om at købe en Lotte 1 pavillon fra Sølund Huse.

”Med en pavillon kan vi bruge terrassen året rundt, da vi kan sidde i læ for kulde og blæst både forår og efterår. Samtidig skal den bruges til opbevaring af møbler, så de ikke fylder i skuret,” forklarer han.

Et Mary skur fra Sølund Huse kan købes på med og uden udhæng.

 

Familien bruger også terrassen om vinteren.

Skrevet af.
Line