Chat with us, powered by LiveChat
redskabsskur til opbevaring fra www.sølundhuse.dk

Redskabsskur med udsigt

29. juni 2021 Ingen svar

Dagmar og Erik fik sidste år opført et Mary 1 redskabsskur fra Sølund Huse i forhaven. Skuret skal bruges til opbevaring af cykler, haveredskaber, benzin og havemøbler

Det røde parcelhus ligger på en bakke med udsigt over Silkeborg by omgivet af en grøn have i flere etager. Dagmar og Erik flyttede ind i huset for tre år siden, men de manglede et skur med plads til cykler, havemøbler og opbevaring.

“Vi har et værksted, men der lugter at olie og benzin. Nu kan vi sætte alt det som lugter ud i skuret,” forklarer Dagmar.

Udhæng til cykler
Et Mary 1 redskabsskur fra Sølund Huse er på 4,6 m2 med et halvtag på 2,7 m2. Parret har selv samlet huset på et par dage, og de var ikke i tvivl om den mørkeblå farve.

“Det var rigtig nemt at samle, og farven passer til døren og træværket på huset,” siger Dagmar.

Indvendig er der plads til både cykler, stige, haveredskaber og reol til opbevaring. Under halvtaget står Dagmars cykel i læ, når det regner og sner om vinteren.

“Vi havde ikke tænkt fra starten, at der skulle være udhæng på skuret, men vi er rigtig glade for, at cyklerne kan stå i læ om vinteren,” forklarer hun.

“Vi har et værksted, men der lugter at olie og benzin. Nu kan vi sætte alt det som lugter ud i skuret,” forklarer Dagmar.

En lille plads
Parret var ikke i tvivl om størrelsen på skuret, da det skulle passe ind mellem huset og garagen. De er meget tilfredse med løsningen, og skuret kan da også bruges til anden end opbevaring.

“Min mand og naboen har snakket om, at der bare mangler et par stole, så kan vi sidde derinde og drikke en øl med åben dør om sommeren,” slutter Dagmar med et smil.

Et Mary 1 skur kan bruges som redskabsskur, værksted eller lille havehus.

Skrevet af.
Mads