redskabsskur til opbevaring fra www.sølundhuse.dk

Redskabsskur med udsigt

Dagmar og Erik fik sidste år opført et Mary 1 redskabsskur fra Sølund Huse i forhaven. Skuret skal bruges til opbevaring af cykler, haveredskaber, benzin og havemøbler

Det røde parcelhus ligger på en bakke med udsigt over Silkeborg by omgivet af en grøn have i flere etager. Dagmar og Erik flyttede ind i huset for tre år siden, men de manglede et skur med plads til cykler, havemøbler og opbevaring.

“Vi har et værksted, men der lugter at olie og benzin. Nu kan vi sætte alt det som lugter ud i skuret,” forklarer Dagmar.

Udhæng til cykler
Et Mary 1 redskabsskur fra Sølund Huse er på 4,6 m2 med et halvtag på 2,7 m2. Parret har selv samlet huset på et par dage, og de var ikke i tvivl om den mørkeblå farve.

“Det var rigtig nemt at samle, og farven passer til døren og træværket på huset,” siger Dagmar.

Indvendig er der plads til både cykler, stige, haveredskaber og reol til opbevaring. Under halvtaget står Dagmars cykel i læ, når det regner og sner om vinteren.

“Vi havde ikke tænkt fra starten, at der skulle være udhæng på skuret, men vi er rigtig glade for, at cyklerne kan stå i læ om vinteren,” forklarer hun.

“Vi har et værksted, men der lugter at olie og benzin. Nu kan vi sætte alt det som lugter ud i skuret,” forklarer Dagmar.

En lille plads
Parret var ikke i tvivl om størrelsen på skuret, da det skulle passe ind mellem huset og garagen. De er meget tilfredse med løsningen, og skuret kan da også bruges til anden end opbevaring.

“Min mand og naboen har snakket om, at der bare mangler et par stole, så kan vi sidde derinde og drikke en øl med åben dør om sommeren,” slutter Dagmar med et smil.

Et Mary 1 skur kan bruges som redskabsskur, værksted eller lille havehus.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration