byg selv redskabsskur træ fra sølund huse

Nyt redskabsskur ved parcelhuset

Hos Nina og familien er et redskabsskur fra Sølund Huse rykket ind i haven

I et nyt parcelhuskvarter ved Galten har Nina og hendes familie et Mary 4 redskabsskur med fladt tag fra Sølund Huse i haven. Familien flyttede for tre år siden ind i et nybygget hus, men de fandt hurtigt ud af, at de manglede plads til havemøbler, haveredskaber, plæneklipper og kaninfoder.

”Der er et isoleret skur i huset, men det blev brugt som værksted og til opbevaring af legetøj og børneting. Vi manglede derfor et sted til havemøbler, haveredskaber og kaninfoder,” forklarer Nina.

 

 

 

”Der er et isoleret skur i huset, men det blev hurtigt fyldt op af legetøj og børnetøj. Vi manglede derfor et sted til havemøbler, haveredskaber og kaninfoder,” forklarer Nina.


Et Mary 4 skur fra Sølund Huse er på 7,1 m2.
Træ og mursten
I familiens store have er der både kaninbur og trampolin, og det var vigtigt for dem, at redskabsskuret passede sammen med resten af huset. En håndværker samlede skuret på et par dage, og familien malede selv træværket sort.

”Vi valgte skuret, da vi synes træværket er rigtigt flot og passer godt sammen med husets mursten. Samtidig var det også en overkommelig pris,” siger Nina.

Familien er ikke helt færdig med at drømme om træværk. De ønsker sig nemlig en regnvandstønde i træ til sommer.
Sølund Huse har mange forskellige redskabsskure med både udhæng og to rum at vælge imellem. Et Mary 4 med fladt tag er på 7,1 m2 og er fremstillet i kernetræ. Der følger gulv, tag, tagpap, montagekit, søm og skruer med til opsætning.


Redskabsskuret står i haven ved et nybygget parcelhus.

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration