Chat with us, powered by LiveChat
byg selv redskabsskur træ fra sølund huse

Nyt redskabsskur ved parcelhuset

29. marts 2021 Ingen svar

Hos Nina og familien er et redskabsskur fra Sølund Huse rykket ind i haven

I et nyt parcelhuskvarter ved Galten har Nina og hendes familie et Mary 4 redskabsskur med fladt tag fra Sølund Huse i haven. Familien flyttede for tre år siden ind i et nybygget hus, men de fandt hurtigt ud af, at de manglede plads til havemøbler, haveredskaber, plæneklipper og kaninfoder.

”Der er et isoleret skur i huset, men det blev brugt som værksted og til opbevaring af legetøj og børneting. Vi manglede derfor et sted til havemøbler, haveredskaber og kaninfoder,” forklarer Nina.

”Der er et isoleret skur i huset, men det blev hurtigt fyldt op af legetøj og børnetøj. Vi manglede derfor et sted til havemøbler, haveredskaber og kaninfoder,” forklarer Nina.


Et Mary 4 skur fra Sølund Huse er på 7,1 m2.

Træ og mursten
I familiens store have er der både kaninbur og trampolin, og det var vigtigt for dem, at redskabsskuret passede sammen med resten af huset. En håndværker samlede skuret på et par dage, og familien malede selv træværket sort.

”Vi valgte skuret, da vi synes træværket er rigtigt flot og passer godt sammen med husets mursten. Samtidig var det også en overkommelig pris,” siger Nina.

Familien er ikke helt færdig med at drømme om træværk. De ønsker sig nemlig en regnvandstønde i træ til sommer.
Sølund Huse har mange forskellige redskabsskure med både udhæng og to rum at vælge imellem. Et Mary 4 med fladt tag er på 7,1 m2 og er fremstillet i kernetræ. Der følger gulv, tag, tagpap, montagekit, søm og skruer med til opsætning.


Redskabsskuret står i haven ved et nybygget parcelhus.

Skrevet af.
Line