Åben Mette 2 pavillon fra Sølund Huse

Morgenkaffe i åben pavillon

Der er noget helt særligt ved at skabe et personligt fristed, hvor man kan trække sig tilbage og finde roen. Lita og hendes mand drømte om en åben pavillon, hvor de kunne nyde morgenkaffen og få skygge fra solen. Den 19. maj 2021 blev drømmen til virkelighed og ægteparret fejrede indvielsen af deres nye Mette 2 pavillon med et glas champagne.

Lita og hendes mand havde altid haft en terrasse forbundet til deres hus, men længslen efter et sted, hvor de kunne finde læ og skygge, voksede. I marts måned 2021 fik de mulighed for at realisere deres drøm takket være en dygtig tømmer, der hjalp dem med at bygge en Mette 2 pavillon fra Sølund Huse. Pavillonen fandt sin plads i et hjørne af deres smukke have, hvor de havde skabt plads ved at fælde nogle træer. De besluttede sig for at male pavillonen sort for at skabe harmoni med resten af haven og deres pergola.

Åben pavillon med udsyn til haven fra Sølund

Pavillon i træ fra Sølund Huse

Udsigt til blomster, buske og træer

Fra den dag pavillonen blev indviet, har Lita og hendes mand nydt utallige forårs- og sommerdage i dens skærmede rum. Som pensionister finder de stor glæde ved at tilbringe morgentimerne i pavillonen, hvor de kan nyde deres morgenmad med udsigt til den frodige have. Når deres familie kommer på besøg, er pavillonen også det foretrukne sted til hyggelige måltider. Med pavillonen kan de opleve haven fra en ny dimension og nyde udsigten af blomstrende kirsebærtræer og magnolia buske.

”Det er en oplevelse at sidde og se haven fra en anden dimension. Det giver noget helt andet, end man sidder oppe på terrassen og kigger ud.”

Mette 2 åben pavillon

Åben pavillon i sort træ

Derudover bliver pavillonen flittigt brugt i løbet af eftermiddagen, når solen står højt på himlen, og behovet for lidt skygge melder sig. Lita finder også ro i pavillonen og havens fredelige omgivelser. Hun elsker at sidde i pavillonen og fordybe sig i bøger, som indimellem ender med en middagslur.

”Så sidder man og læser en bog, og så kan man godt falde lidt i søvn.” Griner Lita.

Lys i efteråret

Det er ikke kun i de varme måneder, at Lita og hendes mand nyder pavillonen. Selv i efteråret får pavillonen nyt liv, når den belyses af solcellelamper, hvilket skaber en magisk atmosfære udenfor deres soveværelsevindue.

”Vi nyder også at kigge på den om efteråret. Vi har sat solcellelys op på den (…) og så når vi kigger ned, så lyser det helt vildt op nede i hjørnet (…) Det giver en vis hygge.”  fortæller Lita.

Skab et hyggeligt hjørne

7,7 M² ÅBEN PAVILLON - METTE 2

Vores elegante Mette pavillon inviterer dig til at fordybe dig i naturens skiftende årstider, mens du nyder en kop te eller kaffe.

Se produktet her
Mette 2 åben pavillon fra Sølund Huse

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration