anneks indretning sølund huse

Sommeroasen på solskinsøen

Signe og familien bor på solskinsøen Bornholm i et hus på 50 kvadratmeter, som de selv har renoveret. I haven har de et Nicole anneks, som de bruger til både gæstehus, kontor og til opbevaring.

Kun 700 meter fra stranden i Snogebæk på Bornholm bor Signe med sin familie i et sommerhus på 50 kvadratmeter. Familien har selv renoveret huset, men de manglede plads, når venner og familie kom på besøg. Derfor fik de for et par år siden opført et Nicole anneks fra Sølund Huse på 15 m2.

”Min familie og venner bor på Sjælland, og det er vigtigt for mig, at der er plads til dem, når de kommer til Bornholm. Samtidig mangler vi ofte plads til opbevaring, da vi kun bor to voksne og et barn på kvadratmeter,” fortæller Signe.

Sommerhusstemning
Snogebæk er oprindelig et lille fiskerleje, som har udviklet sig til en populær ferieby i sommerhalvåret med restauranter og caféer, og sommerhusstemningen er da også rykket ind i annekset.

”Jeg har valgt de grå, hvide og blå toner til sommerhuset. Sengene er nye, men opbevaringsløsninger, lamper og nips og er fra genbrugsbutikker og loppemarkeder. Min keramik fra Bornholm står også og pynter,” siger Signe, som er uddannet fra Danmarks Designskole og arbejder som dekoratør.

Isolering og varmepumpe
Familien har fået en tømrer til at bygge huset, som er isoleret i både gulvet og loftet. Dertil har de sat en varmepumpe op, så de kan bruge annekset i årets kolde måneder som både kontor, gæstehus og til opbevaring.

”Sengene kan både fungere som enkelt senge og dobbeltseng, og lige nu står bordet under varmepumpen, hvor jeg sidder og arbejder. Det er vigtigt, at det kan flyttes rundt på møbler, så annekset kan bruges til mange forskellige ting,” siger Signe og fortsætter:

”Jeg vil også rigtig gerne male gulvet og loftet i annekset i en lysegrå farve, så det hele hænger sammen. Vi er virkelig glade for annekset, som passer rigtig godt til vores hus og have.”

Del historien og lad jer inspirere

Få mere inspiration

Måske du kunne være interesseret i...

Hobbit sauna med rundt vindue fra Sølund Huse
Inspiration | Wellness og udeliv

En wellness oase i hjertet af haven

I sommeren 2022 tog Pernille og hendes familie hul på et ganske særligt projekt, der skulle forvandle et stykke forsømt græsplæne i baghaven til noget, der lignede det, man kun ville forvente at finde i de frodige landskaber af Tolkiens…
Lille Anders legehus med hems og blomsterkasser
Inspiration | Legehuse

Havens solsikke

I sommeren 2022 byggede Janni og hendes mand et fantastisk Lille Anders legehus til deres to piger. Legehuset bar ikke kun på sjov og leg, men også på dyrebare barndomserindringer, som Janni ønskede at videreføre til sine døtre.
Anneks eller havehus med højt til loftet fra Sølund
Inspiration | Havehuse og annekser

Et hyggeligt ”helle” i frodige omgivelser

Et charmerende Chloe havehus flyttede ind på Morten og Lindas landejendom for 3 år siden. Placeret i en have med panoramaudsigt, tilbyder huset en flugt fra hverdagens travlhed.

Se al inspiration